-
Ви можете відключити start&stop від flash
-
Подивіться тут, що я читав у новинки? у MultiEcuScan 1.9:
mes1.9.jpg
Хтось з вас має ліцензію і пробував, чи працює він?
-
HISTORY
19/03/2014 - MULTIECUSCAN 1.9
- Виправлено "scan for interfaces" function to avoid false recognition of interface KKL
- Support for БЕЗКОНТАКТНИМИ deactivation/activation of function TPMS
- Support for БЕЗКОНТАКТНИМИ deactivation/activation of Stop*Пуск системи в боді-комп'ютер (Grande Punto, Evo, 500, Mito, Giulietta)
- Added new actuators for Siemens Instrument Panel (159/Брера)
- Support for Magneti Marelli IAW 18FD Injection (Точка, Lancia Y)
- Support for Magneti Marelli IAW 18F Injection (Palio, Punto, Tempra, 145, 146, Dedra, Delta)
- Support for Magneti Marelli IAW 16F Injection (П'ятсот, Шістсот, Punto, Panda, Palio, Один)
- Support for Magneti Marelli IAW 06F Injection (П'ятсот, Panda)
- Support for Magneti Marelli IAW 08F Injection (Точка, Загартування, Типу, 145, 146, Dedra, Delta)
- Support for Magneti Marelli IAW 06F Перетворилася Injection (ЕКО) (П'ятсот, Panda, Punto)
- Support for Magneti Marelli IAW G7.XX Injection (Fioriono, Uno, Tempra, Премії)
- Support for Magneti Marelli IAW 1G7 Gasolina Injection (Fioriono, Uno, Palio)
- Support for Bosch EDC17CP52 CF5/EOBD Diesel Injection (3.0) (Ducato 250 Facelift)
-
В ідеалі ви повинні відключити системи S&S від бортового комп'ютера, але я знаю також програмне забезпечення ecu двигуна ? розроблено adhoc для підтримки S&S не знаю, якщо йде відключено навіть від них, треба спробувати, якщо працює, якщо йде ? na соусі, чому? ви, можливо, підходять стандартні батареї на ці транспортні засоби, які вимагають батареї Heavy Duty
-
Можна спробувати від'єднати датчик bis на мінусової клеми акумулятора
-
вибачте, це відключення робить multiecuscan, а не тому brainbee або autocom?
я теж думав, що я від'єднати датчик на акумулятор, але потім не приймає l помилка?
-
Ви при відключенні датчика помилка залишається на дисплеї панелі інструменти "Пуск " і "Стоп" не доступна", замість того, щоб від'єднати її від тіла комп'ютера ? як якщо б не було власної системи, тих, хто пробував Multiecuscan 1.9?
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму