Я підтверджую, що ці цифри від вас розміщені ? edc16c39 читайте файл 2 мега..Спробуйте протоколу edc16c39 також інші марки/машини типу fiat-alfa..часу на читання близько 50 хв
Я підтверджую, що ці цифри від вас розміщені ? edc16c39 читайте файл 2 мега..Спробуйте протоколу edc16c39 також інші марки/машини типу fiat-alfa..часу на читання близько 50 хв
Не виходить нічого, що ви єдиний адміністратор комп'ютера. ? режим? виконання додаткових права на те, що вам потрібно, і ви запускаєте з допомогою кнопки праворуч.
якщо sw частина не центрируют privileggi admin.
S? у самому справі, якщо встановлений C9 говорить вам, що дивитеся? файл 1mega і з c39 2 мега, Але той факт, що sw буде попереджати, щоб останній варіант дивитеся? тільки одна з двох карт, що означає,....???? І ми рекомендуємо для повної програмування, щоб зробити читання в bdm
використовує протокол типу alfa fiat edc16c39 будь-який автомобіль і дайте мені знати.
а ugoboss, це ви повинні зробити в bdm, на мене якийсь час ? відбулося, ніж упакувати його, може бути, саме з цієї причини, тому, щоб уникнути проблем, я пропоную відкрити і зробити повне читання", то ви можете також використовувати файл-ліжко в bdm flash для запису в послідовний порт, і ви можете бути впевнені, у разі, якщо блоки.....я знаю, що ебу знаходиться в одному місці дуже незручно, але я став би витрачати півгодини, щоб зробити всі....
Ок екю в питанні ? розібрали і відкриті, і, перш ніж підключати всі бачили, що ? мій перший раз в bdm, я не хочу ризикувати ecu. Отже, перш за все я прошу вас, чому? про керівництві користувача в файлах, встановлених в комплект поставки, ви говорите використовувати 12 майданчиках порту bdm, в той час як я бачив в інших інструкціях, що стосуються edc16c8 використовувати тільки в 10 і насправді телевізор з плоским екраном в комплекті, мені здається (зараз у мене під рукою )у них 10, а не 12. Так? Пологи, однак, від першої зліва, дивлячись на ecu з іншого боку-гребінь.
це ? схема смол BDM дайте мені з V54.
Порт BDM ECU BOSCH.jpg
та це ? терморегулятори del galletto v54 (якщо хтось не може? скажіть мені, що означають різні написи робить користь для мене і думаю багатьох інших)
Наприклад, 2-gnd паралельний порт bdm ecu, де вони?
Pin Out Півник V54.jpg
Потім schedino адаптер bosch порт призначення контактів 12-10-контактний, сумісний з інтерфейсом півник. ок тепер ? зрозуміло. На закінчення, поставивши ecu на шаблоні, який я повинен отримати (і, отже, гребінь проводки по відношенню до мене) вам треба? матч голки з пружиною починаючи з першого справа з смол BDM. І червона смуга плоска повинен бути в dx, а також вона правильно? Теоретично, щоб бути впевнені в тому, що необхідно перед включенням все перевірити тестером різні continuit? із заслання наприклад DSDO на порт bdm доведеться? збігатися з контактом 10 півник і cos? далі правильно? Вибачте мене за всі ці питання, але також робити це для одного, безкоштовно я не хотів би ricomprargli один новий ecu![]()