Стр. 11 з 16 PrimaПеред ... 910111213 ... ОстаннєUltima
Результати 101-110 з 159

Обговорення: info півник v54

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Зазвичай, коли драйвер ? невірний не повинен piantarsi пк, погані повинен дати вам про помилку зв'язку.

Спробуйте запустити софт з правами адміністратора режимі? XP sp3 (кнопка справа на посилання) і подивитися, що відбувається. А якщо C9 півень закону у віртуальній, а якщо 16c39 повинен прочитати без проблем. А спробуйте на іншій машині, перш ніж зрадити його.
    Дякую....я єдиний адмін на ПК,я припускаю, що ви запускаєте gi? у режимі? адміністратор, а в мене xp sp3, як s.або.....я не розумію ваш рада, ви можете пояснити, краще x ласка, для здійснення його правильно? І потім, що значить закон у віртуальній? Вибачте, так, але я повинен дізнатися ще дуже багато. Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    Я підтверджую, що ці цифри від вас розміщені ? edc16c39 читайте файл 2 мега..Спробуйте протоколу edc16c39 також інші марки/машини типу fiat-alfa..часу на читання близько 50 хв

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Дякую....я єдиний адмін на ПК,я припускаю, що ви запускаєте gi? у режимі? адміністратор, а в мене xp sp3, як s.або.....я не розумію ваш рада, ви можете пояснити, краще x ласка, для здійснення його правильно? І потім, що значить закон у віртуальній? Вибачте, так, але я повинен дізнатися ще дуже багато. Дякую
    Citazione Спочатку Написав marco_evolution Visualizza Messaggio
    Я підтверджую, що ці цифри від вас розміщені ? edc16c39 читайте файл 2 мега..Спробуйте протоколу edc16c39 також інші марки/машини типу fiat-alfa..часу на читання близько 50 хв
    S? у самому справі, якщо встановлений C9 говорить вам, що дивитеся? файл 1mega і з c39 2 мега, Але той факт, що sw буде попереджати, щоб останній варіант дивитеся? тільки одна з двох карт, що означає,....???? І ми рекомендуємо для повної програмування, щоб зробити читання в bdm

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    S? у самому справі, якщо встановлений C9 говорить вам, що дивитеся? файл 1mega і з c39 2 мега, Але той факт, що sw буде попереджати, щоб останній варіант дивитеся? тільки одна з двох карт, що означає,....???? І ми рекомендуємо для повної програмування, щоб зробити читання в bdm
    тому що ця машина має всі карти, повторив два рази, і вона сита в послідовний ne читайте тільки частину, щоб зробити читання ви повинні прочитати її в bdm, як каже sw
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Не виходить нічого, що ви єдиний адміністратор комп'ютера. ? режим? виконання додаткових права на те, що вам потрібно, і ви запускаєте з допомогою кнопки праворуч.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    якщо sw частина не центрируют privileggi admin.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    використовує протокол типу alfa fiat edc16c39 будь-який автомобіль і дайте мені знати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    а ugoboss, це ви повинні зробити в bdm, на мене якийсь час ? відбулося, ніж упакувати його, може бути, саме з цієї причини, тому, щоб уникнути проблем, я пропоную відкрити і зробити повне читання", то ви можете також використовувати файл-ліжко в bdm flash для запису в послідовний порт, і ви можете бути впевнені, у разі, якщо блоки.....я знаю, що ебу знаходиться в одному місці дуже незручно, але я став би витрачати півгодини, щоб зробити всі....

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Ок екю в питанні ? розібрали і відкриті, і, перш ніж підключати всі бачили, що ? мій перший раз в bdm, я не хочу ризикувати ecu. Отже, перш за все я прошу вас, чому? про керівництві користувача в файлах, встановлених в комплект поставки, ви говорите використовувати 12 майданчиках порту bdm, в той час як я бачив в інших інструкціях, що стосуються edc16c8 використовувати тільки в 10 і насправді телевізор з плоским екраном в комплекті, мені здається (зараз у мене під рукою )у них 10, а не 12. Так? Пологи, однак, від першої зліва, дивлячись на ecu з іншого боку-гребінь.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Ок екю в питанні ? розібрали і відкриті, і, перш ніж підключати всі бачили, що ? мій перший раз в bdm, я не хочу ризикувати ecu. Отже, перш за все я прошу вас, чому? про керівництві користувача в файлах, встановлених в комплект поставки, ви говорите використовувати 12 майданчиках порту bdm, в той час як я бачив в інших інструкціях, що стосуються edc16c8 використовувати тільки в 10 і насправді телевізор з плоским екраном в комплекті, мені здається (зараз у мене під рукою )у них 10, а не 12. Так? Пологи, однак, від першої зліва, дивлячись на ecu з іншого боку-гребінь.
    ви частині, з тієї сторони їх, але залишків, або ви його schedino.
    уго ---- президент A.E.P.

Стр. 11 з 16 PrimaПеред ... 910111213 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •