мені, nn, виявляється, перш за все, xk? sn всі рівні і у відповідності з sn, занадто мало кривих x управління передоплата ? потім багато хто кажуть, що sn 2 груд аванси 90 л.
Невелике уточнення зробити, перш ніж ви робите казіні ? мод в 8 біт. І тим не менш, 90 cv, якщо ви не вступили зміни, істотні для мене це пу? залишити стік, враховуючи, що мало робить-й? 30 градусів від оригіналу, мовлення відрізняється від 70-х і 75cv.
У будь-якому випадку, що ? головна карта передоплати, тобто карти корекції. Якщо не плануєте карту заздалегідь, стартера, що мені здається, присутня, але я не бачу причин, щоб його змінити.
привіт, хлопці, вибачте, але я не мав часу, щоб з'єднатися я знаю, що карти marelli mjd йдуть керовані, навпаки, але на цій карті їх йде вже досить налаштувати потрібне слово, джек, ви повинні працювати на картах корекції dell заздалегідь ke, повторюю, sn 2 груд dettomi з найбільш досвідчених d мені їх завжди говорив, від самих досвідчених відчуває і бачить величезної різниці, а ви праві, потім після тестів трохи більше поштовхів bosch, дав мені зміни заздалегідь ? карту заздалегідь, відповідає, але я думаю, що більш відповідним стикатися з іншимиа ingamba, хлопці,
Те, що я кажу ? карту тільки і тести зроблені заздалегідь змінити. Як тільки я відправлю адреса
Аванси gpunto professional.jpg
Ці успіхи, щоб уникнути непорозумінь.
І те, що каже здоровий якова ? карта досягнень....
Що ? те саме, що кажу я![]()