В залізничний ? одно після 3000 оборотів тільки малюк iq, з невеликим iq, не ? одно.
Для мода авансів повинні бути зроблені більш доказів поки знайти компроміс. Потім з лямбда-0.5, безумовно, потрібен набагато менше, чому? горіння sar? швидше. Спробуйте поставити його в 1.
Ви абсолютно правильно. На низьких оборотах трохи градусів Atdc також служать, щоб завантажити перед турбіною і поставити впорскування в вмт не добре. ? пару градусів ви можете дати їм все без проблем. I 2.0 mjet маючи форсунок краще наприклад трохи ближче до вмт, але також їх можна? поліпшити небагато.
У верхньому кінці вприскування ? часто перед вмт також питання гальмування двигуном в реліз. Я опустив трохи скрізь після 3500 і встав під. Очікуючи низькі машини ? змінюється день і ніч, щоб? потрібно дати, принаймні, 1.5-2 градусів, щоб попередити відмінності, для? так як у мене зараз є набагато більше reattivit? і тому в гору дуже підвіски до 1200 обертів двигун злегка торкаючись акселератора, незважаючи на турбіну, що я підходжу. Даючи заздалегідь, ви втратите трохи spool turbo, але це пу? все вирішити з карти vgt
таким чином, практично всі пояснює карту обдурив йде краще під або над?? для сили, простягаючи їй tinj і залишаючи заздалегідь орі набагато більш spool turbo в нижньому збираються відновити надлишок dell заздалегідь і вище, не є і інше пояснення?? очевидно, що обдурили не забезпечує помітне збільшення, що ви з обмежувачем IQ вище, хоча ще й опуститися...чи не так??
Потужність і нічого без контролю
я вважаю, що, між іншим, не слід moddare заздалегідь, щоб iq нижче 17,5, а потім від того, що я зрозумів, я можу moddare спокійно 17,5 60-х, але і дає 70 2 градусів стаціонарні від 1250 до 3000?? це і в резюме
ви, очевидно, що його обдурили значними перевагами в цьому сенсі ми говоримо, і простіше, тому що я помітив, з діагнозом, що, як мінімум, ми практично 5mm3 дизельного палива після натискання на газ вже практично залишивши зчеплення, не дати газ піднімається на 10-15 мм3 тому я думаю, що це не корисно дати заздалегідь під це кількість....звичайно, я думаю, не та, що, я впевнений, ви що порадите??
До мінімуму уприскування залежить від 4mm3 майже 10mm3, в залежності від того, теплий або холодний. Тільки що від газу піднімається, навіть у 20 і більше, залежить від того, як ви поставили запит і лямбда.
Єдиний спосіб зробити все правильно ? farsi належні розрахунки та побачити, де і як підвищувати/знижувати в залежності від того, що ви хочете отримати.
Щоб мати практично ті ж результати, карти обдурили, замість цього покладіть лямбда-0.5 і подивитися, як впорскує якщо встаєте, щоб добре педалі. Якщо ви хочете, ви можете навіть просто зробити більш реактивні, перемикання передач, не мати занадто багато педалі, тихі кроки.
тоді я зрозумів, scendero в 15 зміна авансів багато, я йду вперед на випробування, як це рекомендовано вами я даю 2 градусів фіксовані заздалегідь, і тепер я stocalcolando добре, де і як зменшити на високих, звичайно, з лямбда-0,5 стехиометрической мега ультра гіпер жир, і очевидно, що fumer?, потім я тихо йду, щоб ці 2 градуси
я зробив кілька тестів, даючи саме 2 градусів вперед від 1250 до 3000 від 15 до 60mm3 очевидно, що в 70 я не дав, тому що я підвищено до 80 ВР, і тому не може здогадуватися, ніколи не прочитати, але я не помітив, великих поліпшень, дійсно, двигун і більш шумно, і важко піднятися оборотів, після пройшло 2000 оборотів йде значно краще, ніж до 2600 2800, потім йде одно перший, звичайно, хто знає чому??