Сторінка 5 з 7 PrimaПеред ... 34567 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 62
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    навіть 3.0 TDI останнього покоління, якщо карти так "неправильні" електроніка двигуна, є зміна, що істерики з питань крутного моменту.

але проблема ? aggirabile навіть без зіставлення електронний обмін...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    ок, добре знати
    для інших функцій? ви повинні втрутитися, щоб сили на обмін прав?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    точно, це ті функції, закладені в обмін.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав matech Visualizza Messaggio
    навіть 3.0 TDI останнього покоління, якщо карти так "неправильні" електроніка двигуна, є зміна, що істерики з питань крутного моменту.

але проблема ? aggirabile навіть без зіставлення електронний обмін...
    Я можу підтвердити, безпосереднього досвіду.
    Уникаючи картки "абсурдно" ви вже хороша продуктивність, піднімаючи занадто багато пари або ж обмін сходить з розуму в буквальному сенсі....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    ах, але потім ne pi? ne менше, якщо нічого не буде зроблено, на обмін ви не можете? досягти максимального крутного моменту, досяжного, однак ви повинні стояти на "p"? тому

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Не думаю: mappatori як ABT або MTM пропонують карти з помітним кроком крутного моменту і потужності без необхідності перепризначити DSG

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    принаймні, стоячи на дані, викладені в них, не досягають пари, cos? високою, ніж те, що ви могли б зробити
    говорячи про audi TTS і, взявши в якості прикладу " за 350 к. с., MTM, оголошується максимальний крутний момент-420 нм, хоча, як правило, з потужністю, схоже, сягає 500 нм
    моя-близько 325-330 резюме і мене вже? забив близько 440 нм, а потім я знаю, що, щоб уникнути втрутитися в обмін вони назад на максимальне значення
    було б цікаво подивитися, криві розподілу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав matech Visualizza Messaggio
    має сенс порівняти ці зміни?!
    Має сенс, має сенс..... ви ніколи не пробували DSG зіставляється?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав Exelion1986 Visualizza Messaggio
    принаймні, стоячи на дані, викладені в них, не досягають пари, cos? високою, ніж те, що ви могли б зробити
    говорячи про audi TTS і, взявши в якості прикладу " за 350 к. с., MTM, оголошується максимальний крутний момент-420 нм, хоча, як правило, з потужністю, схоже, сягає 500 нм
    моя-близько 325-330 резюме і мене вже? забив близько 440 нм, а потім я знаю, що, щоб уникнути втрутитися в обмін вони назад на максимальне значення
    було б цікаво подивитися, криві розподілу
    Точно...
    Я просив, щоб піднятися навіть Krukki працюють на обмін : ніхто не буде пу? винаходити чудеса, макіяж, щоб не втрутитися, і до певних значень крутного моменту (потужності ? щодо менш важливо, ніж...) ? уникнути "бочка" крутного моменту на низьких і середніх, піднімаючись і буде менше проблем, так що HP може ж мати з кривою розподілу pi? тихо...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    так проблема в реальності? не ? вирішується тільки через ecu, скажімо, обходиться шляхом
    c'? навіть з розрахунку, що люди, як правило, зупиняється на значення максимальної потужності, а потім пі? ce n? краще ?, але в дійсності? не ? так?
    і на мій смак ? просто, коли виходить на максимальний крутний момент і дав мені його вдарити, що я люблю більше, d? почуття rabbiosit

Сторінка 5 з 7 PrimaПеред ... 34567 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •