навіть 3.0 TDI останнього покоління, якщо карти так "неправильні" електроніка двигуна, є зміна, що істерики з питань крутного моменту.
але проблема ? aggirabile навіть без зіставлення електронний обмін...
навіть 3.0 TDI останнього покоління, якщо карти так "неправильні" електроніка двигуна, є зміна, що істерики з питань крутного моменту.
але проблема ? aggirabile навіть без зіставлення електронний обмін...
ок, добре знати
для інших функцій? ви повинні втрутитися, щоб сили на обмін прав?
точно, це ті функції, закладені в обмін.
ах, але потім ne pi? ne менше, якщо нічого не буде зроблено, на обмін ви не можете? досягти максимального крутного моменту, досяжного, однак ви повинні стояти на "p"? тому
Не думаю: mappatori як ABT або MTM пропонують карти з помітним кроком крутного моменту і потужності без необхідності перепризначити DSG
принаймні, стоячи на дані, викладені в них, не досягають пари, cos? високою, ніж те, що ви могли б зробити
говорячи про audi TTS і, взявши в якості прикладу " за 350 к. с., MTM, оголошується максимальний крутний момент-420 нм, хоча, як правило, з потужністю, схоже, сягає 500 нм
моя-близько 325-330 резюме і мене вже? забив близько 440 нм, а потім я знаю, що, щоб уникнути втрутитися в обмін вони назад на максимальне значення
було б цікаво подивитися, криві розподілу
Точно...
Я просив, щоб піднятися навіть Krukki працюють на обмін : ніхто не буде пу? винаходити чудеса, макіяж, щоб не втрутитися, і до певних значень крутного моменту (потужності ? щодо менш важливо, ніж...) ? уникнути "бочка" крутного моменту на низьких і середніх, піднімаючись і буде менше проблем, так що HP може ж мати з кривою розподілу pi? тихо...
так проблема в реальності? не ? вирішується тільки через ecu, скажімо, обходиться шляхом
c'? навіть з розрахунку, що люди, як правило, зупиняється на значення максимальної потужності, а потім пі? ce n? краще ?, але в дійсності? не ? так?
і на мій смак ? просто, коли виходить на максимальний крутний момент і дав мені його вдарити, що я люблю більше, d? почуття rabbiosit