Стр. 41 55 PrimaПеред ... 31394041424351 ... ОстаннєUltima
Результати від 401 до 410 в 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    невелике оновлення, тимчасово від'єднати датчик Tacqua як і очікувалося мінімум стає цілком налаштувати також відображено, що зникає preinezione прямо зараз, хто знає, як допомогти?? те ж саме в холод, через деякий час вступає в гру preinezione, що sfalza мінімум
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Хлопці, але 1 може заздалегідь в режим проміжний?? Від 1500 до 3000 приблизно iq 50 і 60 мм3 і, звичайно, впаде до 0.2 до 25 мм3 може створити проблеми? ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    Хлопці, але 1 може заздалегідь в режим проміжний?? Від 1500 до 3000 приблизно iq 50 і 60 мм3 і, звичайно, впаде до 0.2 до 25 мм3 може створити проблеми? ?
    Ні, це не створює ніяких проблем, якщо ви їх я зрозумів, що він добре, ви бачите, що ви можете дати і більше? в деяких точках.
    Для того мінімуму, який танцює, очей, змінити біт, мінімум, як мені здається, досить тих, які його регулюють, більше нічого є безліч виправлень і різних речей, що належать безпосередньо до мінімуму.
    Якщо хочете, можете опустити попередньо ін'єкцій, якщо ви вважаєте, могли бути причиною яких-небудь відхилень?, togliendole машина fumer? білий холодний то спробуйте abbassarle з невеликими крок, або, не торкаючись попередньо ви можете змінити виправлення, ці останні, в залежності від температури.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Я б поставити питання щодо 2.0 mjet 2 завжди з edc16c39. Повинні бути один або більше? обмежувачі відповідно до egt, виявлених датчиком на fap. Я знайшов кілька карт з bp, що може бути температура fap, ці осі z і мають значення 8192, що після 500 градусів приблизно починає падати в sscaletta. Дивна річ ? що обмежує мене навіть до 500 градусів на моїй джульєтти, я лямбда-1.13 (тільки на перші 2 карти лямбда?, тих, хто не 'в процесі регенерації') потім 16.5 близько Afr, і з 1212mg повітря на 4000 об, я тільки 77mm3 що я від afr більше 18. Всі фільтри в 90mm3.
    Хто-то ? знаєте, ці інші обмежувачі, відповідно до egt або інші обмежувачі, які починають обмежувати в основному за 3500?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Я зрозумів, мені здається, що видалення, що може відкласти від 7.5 і 10, які я орі в моїй 750 і 1000 оборотів в хвилину, здається, йдуть краще, навіть найменшого, якщо місце карту йому дав би погляд? ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Просто я дивлюся тепер з пк titanium.
    На низьких оборотах в будь-якому випадку ? досить відкладається, в основному, для зниження nox, отже, ви не надто багато проблеми, також дати 1.5 градусів, у районі з невеликим iq. Навколо протягом більше 6 місяців з авансів оброблені скрізь, і єдина різниця ? більше reattivit? і витрата менше.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Типу вже 20mm3 наприклад??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Типу вже 20mm3 наприклад??
    Дивіться мої були оброблені скрізь, і скрізь я кажу, дійсно скрізь. Але їх не тебе втрачу в разі, навіть якщо поки ви на кроком низькими цінами, не у вас проблеми. Після 3000 оборотів в хвилину, їх не підняти з невеликим iq, дійсно, якщо ви хочете, ви можете знизити їх трохи на високих обертах і візьми трохи гальмо двигуна.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    По-справжньому безцінні рекомендації, ви великий тепер я згадав пару розрахунки і проект, і я покажу вам,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    По-справжньому безцінні рекомендації, ви великий тепер я згадав пару розрахунки і проект, і я покажу вам,
    Все, що я кажу ? на моєму досвіді в рік і більше, випробування на моїй машині. Може бути, тоді я помиляюся, але зараз, що я вивчав ? завжди був правильний.
    Якщо хтось давав, його думку було б цікаво?.

Стр. 41 55 PrimaПеред ... 31394041424351 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •