дякую за пост, але те, що я, коли я вставляю в usb-роз'єм і їжі, в провіднику нічого не виявило!!! Немає помилки: нічого, зовсім немає.
Пробував тільки на пк? і з якої операційної системи..В перший раз, коли я чую щось подібне..я Не хотів би згорів чіп ftdi![]()
нічого, працює, і один день нічого не пі?: процеси переустановка драйверів і usbfix знаю їх всіх давно, але в цьому випадку комп'ютер не виявляє присутності inerfaccia, ні ? або інший, як якщо б ви спалили. ? друге, що мені пощастило побачити з такою ж проблемою ( на різних комп'ютерах, до речі)
спробує? але у мене є серйозні сумніви: чи мені ? сталося ще так само! Від того, що я зрозумів, може бути, стрибки процесор, який перетворює rs232 в usb!
Я пробував якийсь час назад, це мій v54, що я розумію, враховуючи попередні пости, не мати велике якість? (за словами продавця ? португальська) . У будь-якому випадку програма відкриває інструмент розпізнається, і я намагаюся читати в послідовний (я знаю, що повинно бути зроблено в bdm...) благословив zafira 150cv мого друга для defapparla. Підключити кабель послідовного порту до коня, і до obd і USB-кабелю до комп'ютера. Вибираю драйвер (edc16c9 або edc16c39? Це ? проблема, на діагностиці каже мені, c9, але цифри 0281014024 і 1037383479, здається, відповідати c39) я натискаю ecu дані і вони приходять саме ці цифри, або вибравши c9 або c39. Тепер з c9 перериває мене відразу ж читання, і каже мені, ecu неправильний, а з c39 він попереджає мене, що дивитеся? тільки одна з двох карт (і тут цікаво, що хоче сказати) . В d? ok d? ім'я файлу і ПК рослина відразу повинен зняти півник і батареї пк", щоб перезавантажити комп'ютер. Хто краще знає, півник мені пу? сказати, якщо ? є нормальна поведінка, коли справа доходить до ecu читається через послідовний порт? Або інструмент пу? у вас можуть бути проблеми? ДЯКУЮ
Зазвичай, коли драйвер ? невірний не повинен piantarsi пк, погані повинен дати вам про помилку зв'язку.
Спробуйте запустити софт з правами адміністратора режимі? XP sp3 (кнопка справа на посилання) і подивитися, що відбувається. А якщо C9 півень закону у віртуальній, а якщо 16c39 повинен прочитати без проблем. А спробуйте на іншій машині, перш ніж зрадити його.
Дякую....я єдиний адмін на ПК,я припускаю, що ви запускаєте gi? у режимі? адміністратор, а в мене xp sp3, як s.або.....я не розумію ваш рада, ви можете пояснити, краще x ласка, для здійснення його правильно? І потім, що значить закон у віртуальній? Вибачте, так, але я повинен дізнатися ще дуже багато. Дякую