Але вибачте мене за дурне питання (нещодавно я, входячи в цей світ), які подають харчування на півня? Я використовував V53 оригінал і мені не довелося його годувати, щоб читати карту.
Спасибі людям...
Але вибачте мене за дурне питання (нещодавно я, входячи в цей світ), які подають харчування на півня? Я використовував V53 оригінал і мені не довелося його годувати, щоб читати карту.
Спасибі людям...
Інтерфейс вимагає електроживлення для роботи, яка здійснюється через роз'єм obd. Якщо ви читали карту, напевно у вас харчування півень.
безумовно, не ? у v53, не вистачає навіть телевізор з плоским екраном кольорового j-tag.
уго ---- президент A.E.P.
- ні-ні, я не використовував бортове харчування...
Ок, спасибі, я ніколи не бачив його використовувати у школі, на жаль. Дякую за інфо...
Пристрасть двигуни, дякую за пораду... але все-таки я не підійшов до вивчення цих intefacce, я зараз намагаюся розшифрувати карти в 2D. Я використовував півник тільки, щоб читати карту мою машину... але для суто навчальних цілях, так як мій ебу ? ще гібрид, і в багатьох вони заблоковані...
я пробував півень мого друга, і відомо, що то його при підключенні usb-пристрої активуються повторно? у тому моїй немає, я думаю, що, як ви кажете, вас не v53, але не працює.