Сторінка 11 з 12 PrimaПеред ... 9101112 ОстаннєUltima
Результати 101-110 з 115

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    25
    Але я можу повернути мій досвід седан 1994 седан 2008...
    Я на машині, яка лише назвати мене висміювали і softtuto... я зробив все, ніколи ніяких проблем, навіть на трасі, я пішов і мені сподобалося... гальма завжди ідеально, з оздобленням, оригінальною і колеса firestone (165/70/13) було смішно, але з ходовою частиною оговтався від дизеля і pi? свіжий і з іншими невеликими modificeh завжди у відділі ходової частини і замінені шини з іншими, ніж марка вище, автомобіль ? перетворений... по-справжньому гарних звершень, і, звичайно, у відношенні до авто...
    На форумі я сміялася, кажучи, що авто було огидно, був економічний і було зроблено, прагнучи до економії, і скільки пі? погані речі, ви могли сказати, були сказані. Ми взяли для сім'ї новий автомобіль в далекому 2008 році, я вибрав для угоди? електронні бази і чому? він 5 зірок,...
    Тепер я очікував, що бомба в машині... у Мене є Opel, капуста, інші, що автомобіль, який я, перш ніж... вентильовані диски, abs tcndsj dafdshjgs-все...
    Близько 20000 км, і я вирішую, що ? час кидати їх в p? вуха... cos? я люблю р?... На наступний день я розумію, що я овальний диски... :-O
    Як тільки гніздо скаржуся на дилера мінімум дуже нерегулярно і вібрації, ненормальних. Шкоди не буде вирішена, і у мене розривається через 50€. Проблема буде вирішена, коли рік тому зіпсує міфічна прокладка стороні розподілу. Ми виявляємо, що він був заздалегідь в електронному вигляді. Фазі, як і повинно, йде в рух краси і має, як мінімум, дуууже ї? регулярні та вібрації зникли.
    ? залишилася проблема пропустіть запалювання, враховуючи, що у нас завжди були сумніви, на роботу котушок, просто у мене під рукою у прово... автомобіль йде краса... так anceh котушки несправні...
    Це ? тільки частина питань... так що я дивуюся, мій автомобіль 1994 1300 бензин, що робив 12 за літр ніколи не дав мені проблеми. Це новий автомобіль марки написані 1.2 ecotec з 100000 систем, анти -- забруднення, технологія 20 років більше? новий назад ті ж 12 за літр (підключити двигун ecotec, уточнимо). Але не тільки, якщо мій автомобіль 1994 року була побудована, щоб коштувати дешево, це як, і що ? побудований...??? Моя мама працює, щоб тримати автомобіль іншій р?...
    Присягаюсь вам, я не можу godermela для р? працює, що щось ламається... навіть дурниці, але капуста мене турбує...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    226
    я щиро погоджуся міні-jhon cooper workscon шків компресора менше і aquamist,
    карта серйозне залишився б в раю

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    5
    Так, але споживають звірів D:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    Де і вихід punto 1.9 150?
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    106
    По мені гарний гольф 5, З турбіною, IC і карта серйозно... мало витрат, і такий вихід..

Лавина крутного моменту, і впевнений, 240 К. с..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    53
    Міні або Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    ну звичайно, не порівнюю з турбонаддувом дизель з турбонаддувом дизель...я говорив тільки дизель, тому що в даний час бензин серйозно, не всі можуть тримати його...
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Повідомлення
    115
    коли мені було 18 років, у мене lancia delta integrale evo1 немає кет дивитися мартіні. ce я до сих пір, але я не думаю, що мій син маяк " рости з такою машиною

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    катання/вітербо
    Повідомлення
    43
    Citazione Спочатку Написав Danyit84 Visualizza Messaggio
    Але я можу повернути мій досвід седан 1994 седан 2008...
    Я на машині, яка лише назвати мене висміювали і softtuto... я зробив все, ніколи ніяких проблем, навіть на трасі, я пішов і мені сподобалося... гальма завжди ідеально, з оздобленням, оригінальною і колеса firestone (165/70/13) було смішно, але з ходовою частиною оговтався від дизеля і pi? свіжий і з іншими невеликими modificeh завжди у відділі ходової частини і замінені шини з іншими, ніж марка вище, автомобіль ? перетворений... по-справжньому гарних звершень, і, звичайно, у відношенні до авто...
    На форумі я сміялася, кажучи, що авто було огидно, був економічний і було зроблено, прагнучи до економії, і скільки пі? погані речі, ви могли сказати, були сказані. Ми взяли для сім'ї новий автомобіль в далекому 2008 році, я вибрав для угоди? електронні бази і чому? він 5 зірок,...
    Тепер я очікував, що бомба в машині... у Мене є Opel, капуста, інші, що автомобіль, який я, перш ніж... вентильовані диски, abs tcndsj dafdshjgs-все...
    Близько 20000 км, і я вирішую, що ? час кидати їх в p? вуха... cos? я люблю р?... На наступний день я розумію, що я овальний диски... :-O
    Як тільки гніздо скаржуся на дилера мінімум дуже нерегулярно і вібрації, ненормальних. Шкоди не буде вирішена, і у мене розривається через 50€. Проблема буде вирішена, коли рік тому зіпсує міфічна прокладка стороні розподілу. Ми виявляємо, що він був заздалегідь в електронному вигляді. Фазі, як і повинно, йде в рух краси і має, як мінімум, дуууже ї? регулярні та вібрації зникли.
    ? залишилася проблема пропустіть запалювання, враховуючи, що у нас завжди були сумніви, на роботу котушок, просто у мене під рукою у прово... автомобіль йде краса... так anceh котушки несправні...
    Це ? тільки частина питань... так що я дивуюся, мій автомобіль 1994 1300 бензин, що робив 12 за літр ніколи не дав мені проблеми. Це новий автомобіль марки написані 1.2 ecotec з 100000 систем, анти -- забруднення, технологія 20 років більше? новий назад ті ж 12 за літр (підключити двигун ecotec, уточнимо). Але не тільки, якщо мій автомобіль 1994 року була побудована, щоб коштувати дешево, це як, і що ? побудований...??? Моя мама працює, щоб тримати автомобіль іншій р?...
    Присягаюсь вам, я не можу godermela для р? працює, що щось ламається... навіть дурниці, але капуста мене турбує...
    тепер мені цікаво дізнатися, що в машині ви були в 1994 році. навіть турбо один раз не коштували трубки. валла купити тепер... :-/

Citazione Спочатку Написав Mikigor Visualizza Messaggio
    коли мені було 18 років, у мене lancia delta integrale evo1 немає кет дивитися мартіні. ce я до сих пір, але я не думаю, що мій син маяк " рости з такою машиною
    чому? я б платила комусь, щоб повернутися до моєї impreza STI і завтра віддати мого сина. звичайно, є автомобілі небезпечно, якщо не голови. я належне продати відчайдушно. платити 1100€ штемпель ? безумство, і я залишилися позаду, платити ще два. був м...к!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2014
    Болга
    Анкона
    Повідомлення
    115
    це мій автомобіль історичної від 4 років.

Сторінка 11 з 12 PrimaПеред ... 9101112 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •