X monsterdark завтра там я дивлюся і знаю, що сказати.
Привіт з тих даних, що я ці цифри ебу не вважаю, що вони змінюються всі .якщо на терпіння, сьогодні ввечері я намагаюся scannerizzarti данных.если немає ідіть в автосалон альфа-і зробіть тест з examiner
Я віддаю перевагу чекати вашого scannerizzazzione...якщо я йду в альфа-я хочу туди х зробити оновлення в іншому випадку тільки атакувати машина, що ви хочете, всього в 25 євро! Спасибі!
001.jpg
привіт вам вставити файл я не знаю, якщо ввели все правильно.
Купити простий elm327 max 30? діагностику і ви зробите стільки, скільки захочете!
якщо я натискаю у вашому файлі я отримую повідомлення про помилку...
MoNsTeRDarK, ви не маєте дозволу отримати доступ до цієї сторінки. Це пу? бути викликано однієї з наступних причин:
Обліковий запис користувача може не мати достатніх привілеїв для доступу до цієї сторінки. Ви намагаєтесь редагувати чужий пост, доступ до функцій адміністратора або до якої-небудь іншої системи зарезервовано?
Якщо ви намагаєтесь написати повідомлення, адміністратор вимкнув ваш обліковий запис, або це може бути очікування активації.
X 123alexs,але цей інструмент робить тільки діагностика, або робить завантаження оновлень?
Я вже? кабель elm327, але ви не можете бачити/зробити оновлення блоку управління двигуна....