Стр. 9 з 16 PrimaПеред ... 7891011 ... ОстаннєUltima
Результати 81-90 з 159

Обговорення: info півник v54

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Я встановив зараз тільки файл setup.exe що він скопіював всі файли, в тому числі різні інструкції, в папку c:FGtech. я підключив usb до інструменту і комп'ютера і запросив драйвери, які я взяв з папки fgtech новий драйвер. гортати? програма "eobd", як посилання, що опиняюся на робочому столі нічого не відбувається. Тепер моє питання ? це: інструкції передбачають також скопіювати папку update на робочому столі і зробити процедуру оновлення. Я вважаю, для? цей етап я не маю взяти його до уваги......правильно? Дату то я повинен представляти, зокрема? навіть якщо в оголошенні про продаж говорили, що не потрібно, поставити дату назад.
    але, що версія windows ви використовуєте?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    якщо не з'єднайте пристрій, програму не входить,крім того, деякі інструменти, ви повинні спочатку підключити його до машини,після підключення до usb і після відкрити програму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    П'яченца
    Повідомлення
    181
    в серійний тобі не потрібен блок живлення, чому? живиться від obd

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Ок, я був в змозі відкрити програму з інструменту, підключеного до USB, я видалив все і перевстановив з датою на ПК, до 1 січня 2013 року, і тепер працює. Тепер питання ? кожен раз, що я використовую їх, я повинен спочатку повернути дату в цей день? Потім при відкритті програмного забезпечення повідомляє, що з'? оновлення важливо зробити. Очевидно, не я повинен зробити процедуру оновлення, як описано в інструкції, вірно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    251
    я, коли використовую викл антивірус і інтернет, підключити, звичайно, tool і з допомогою win 7 використовую свій launcher на мініатюрному, яка автоматично переміщається дата (хоча я, здається, не робить завжди)
    оновлення, яке пропонується, не ? зробити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт Errecinque, пропоную блок живлення стабілізований регульований, з часом ви зрозумієте, що ? необхідно ваше рішення, нехай її втратити, блок живлення нормальний 12v 1A вас кабелі з менш ніж 10 євро

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    45
    Привіт, quindirileggendo обговорення між v53 і v54 зобов'язується придбати у кінцевому підсумку витрачають pelino di pi? але усунення багатьох рогне, що стосуються установки, яка пов'язана з v53. Як надійність? і довговічність, що ви думаєте? Я бачив де-v50, що в один прекрасний день комп'ютер не викупив-й? інтерфейс: практично помирав!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    На v48/51 вирішується досить легко, проблема - "смерть".

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    45
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    На v48/51 вирішується досить легко, проблема - "смерть".
    я міг би дати деякі рекомендації про те, як він усуває або мені обговорення тут ? було дано рішення?Спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Якщо ne ? говорили, в обговоренні кілька днів тому... Не пам'ятаю де, спробуйте пошукати.

Стр. 9 з 16 PrimaПеред ... 7891011 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •