Спочатку Написав
cerchio18
здравствуйте, я користуюся своїм досвідом, щоб запитати, як я можу впливати на один stralis e3 430
ми замінили весь двигун, електрика, блоки управління і тюки різного залишилися його оригінальних
але не ходив на мотоциклі, не впізнав ключ, ми зробили видалити з ебу код ключа і вантажівка горить
але практично 90% приладів не йде і не робить мене потрапити в діагноз у боді комп'ютері з texa, пробуємо body іншого
stralis в майстерні, і вантажівка, це добре, але від аномалії, сповільнювач (що машина родом не має) і акп
але не піде в хід
вставляємо в body зодіаку stralis quasto відповідно до stralis і ті ж недоліки, тахометр і одометр в кінці ходу, не заб'є тиск повітря, і т. д. і т. п.
rimontiamo його тіла в машину, як походження, і ми можемо увійти в діагностику, там кілька помилок, які зберігаються але там нічого не ясно
тоді мені отримати цю в іншій майстерні боді-машина, на рівних , без сповільнювач і з мкпп, проблема майже вирішена, вантажівка не має pi? особливих дефектів, що не світиться від картини, але я повинен зробити міст motorino.........
я хотів би знати, якщо купити боді новий погладити, на iveco, приблизно в 900?, і я підходжу, можу вирішити цю проблему?
заздалегідь спасибі