Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-36 36 -

Обговорення: проблема audi a4 2.0 tdi

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    ок, але ви перевірили, скільки корекції роблять??
    однак пам'ятайте, навіть prorposito терміни....
    що управління крутний момент кут кулачка повинні стояти між+ 0,5 і 1,5? двигуні до мінімуму...
    у випадку, якщо двигун зіставлення і краще злегка збільшити це значення в 2,5? тому що з урахуванням великого крутного моменту, що якщо він отримує від цих двигунів, прискорення, буває, що ремінь ви stiri трохи, і ви стикаєтеся затримати фаз газорозподілу, що, як добре дізнаєшся, на ці машини повеліває, а також початок впорскування....
    Я перевірив виправлення: перші 3 форсунки мають дуже маленьке виправлення, у той час як четвертий x кілька хвилин був "червоний", x, а потім став "зелений", я вчора перевірив всі можливі датчики від датчика обертів, то, фази, клапана, дросельної заслінки, педалі акселератора, все те, що я був у свідомості. сьогодні я замінив джгут проводів форсунок за порадою іншої майстерні audi, але дефект ? був.. Я шукаю форсунки на знесення, але ? дуже важко знайти його... Я закінчив ідеї

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    40
    це також може бути якийсь датчик, який не читає, як повинен...піти з'ясувати, який...але допоміжних до основних (фаза і т. д.), я б, принаймні, якщо опір вакууму потрапляє в специфікації

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Удіне
    Повідомлення
    103
    якщо у вас є можливість поставити форсунки нові або відновлені, запобігає знесення, можливо, була така ж проблема.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Citazione Спочатку Написав hftdelta Visualizza Messaggio
    якщо у вас є можливість поставити форсунки нові або відновлені, запобігає знесення, можливо, була така ж проблема.
    Але якщо після того, як я поставив форсунки на нові, проблема не стає проблемою. У pompista сказав мені, що нові коштують по 650 євро в один

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    що означає зелений або червоний? дивитися динаміку? дизель правильний, якщо він перевищує 0,75 мг окремо інжектор і перебрати....
    також контролює час збудження "котушки" форсунок...пу? бути, що є дисбаланс між посилається сигналу від ecu і те, що інжектор насправді f?...в цьому випадку вимагає великого обсягу роботи затримки і очевидний ознака, що форсунки в справу пішли ****llo hw чайник.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    що означає зелений або червоний? дивитися динаміку? дизель правильний, якщо він перевищує 0,75 мг окремо інжектор і перебрати....
    також контролює час збудження "котушки" форсунок...пу? бути, що є дисбаланс між посилається сигналу від ecu і те, що інжектор насправді f?...в цьому випадку вимагає великого обсягу роботи затримки і очевидний ознака, що форсунки в справу пішли ****llo hw чайник.....
    При порівнянні кількості? форсунок при діагностиці з bosch, якщо значення ? між 1 і -1 від зеленого кольору, а якщо ? верхній колір червоний

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •