Стр. 8 з 16 PrimaПеред ... 678910 ... ОстаннєUltima
Результати 71-80 з 159

Обговорення: info півник v54

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав mafani Visualizza Messaggio
    чому? до положення u2, що компонент повинен бути замість конденсатора, щоб бути добрим?
    Привіт,компонент ? транзистор ADAA В положення U2, але не просто змінити його.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    Точні пристрасті, і я бачу, триває також у edc16c39 kline..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    І b? я, напевно, зробив bell' покупка...гріх, чому? мені потрібно знайти блок живлення, чому? в упаковці не з'? як не є дуже докладні інструкції....насправді я запитую себе, якщо блок живлення служить тільки для роботи в школі (йде послідовний з живленням через USB?)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    тільки туристичне тобто bdm, jtag для завантаження tricore... решта не потрібно..Бажано блок живлення 12 v і струм >1 ампер

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    щоб працювати у школі потрібно ? один загальний блок живлення 12в 1 Ампер, що перебуваєте в магазинах легко

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    щоб працювати у школі потрібно ? один загальний блок живлення 12в 1 Ампер, що перебуваєте в магазинах легко
    Потім пу? також colllegare джек і 2 клеми безпосередньо до батареї?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    У alimnetatore вам потрібно тільки для школи, я використовую 2-го та ладно, просто хорошого рахунку.

Про решту я сказав би спробувати і подивитися, як іде, не бути роздавленим, перш ніж використовувати його... іноді він навіть позитивні сюрпризи.

Я v48 китайський, який йде na краси і v54 eu, що не вселяє мені ніякої довіри. Другий варто мені тут пі? те, що ще не вдалося мені ні на однієї машини, тільки на деяких audi 15p, що я не можу йти, що? я з mpps...

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    У alimnetatore вам потрібно тільки для школи, я використовую 2-го та ладно, просто хорошого рахунку.

Про решту я сказав би спробувати і подивитися, як іде, не бути роздавленим, перш ніж використовувати його... іноді він навіть позитивні сюрпризи.

Я v48 китайський, який йде na краси і v54 eu, що не вселяє мені ніякої довіри. Другий варто мені тут пі? те, що ще не вдалося мені ні на однієї машини, тільки на деяких audi 15p, що я не можу йти, що? я з mpps...
    Я повністю згоден, я просто хотів дати йому зрозуміти, що він купив один загальний інструмент, який я кілька місяців намагався зробити її гідною, але врешті-решт мені довелося покласти його в ящик......

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Спасибі, хлопці, тепер я сплю більше? спокійною...я просто повинні навчитися його використовувати. Вам з цим упоратися? знати, і ми ridisturber? для будь-яких роз'яснень. Спокійної ночі

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Я встановив зараз тільки файл setup.exe що він скопіював всі файли, в тому числі різні інструкції, в папку c:FGtech. я підключив usb до інструменту і комп'ютера і запросив драйвери, які я взяв з папки fgtech новий драйвер. гортати? програма "eobd", як посилання, що опиняюся на робочому столі нічого не відбувається. Тепер моє питання ? це: інструкції передбачають також скопіювати папку update на робочому столі і зробити процедуру оновлення. Я вважаю, для? цей етап я не маю взяти його до уваги......правильно? Дату то я повинен представляти, зокрема? навіть якщо в оголошенні про продаж говорили, що не потрібно, поставити дату назад.

Стр. 8 з 16 PrimaПеред ... 678910 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •