Точні пристрасті, і я бачу, триває також у edc16c39 kline..
І b? я, напевно, зробив bell' покупка...гріх, чому? мені потрібно знайти блок живлення, чому? в упаковці не з'? як не є дуже докладні інструкції....насправді я запитую себе, якщо блок живлення служить тільки для роботи в школі (йде послідовний з живленням через USB?)
тільки туристичне тобто bdm, jtag для завантаження tricore... решта не потрібно..Бажано блок живлення 12 v і струм >1 ампер
щоб працювати у школі потрібно ? один загальний блок живлення 12в 1 Ампер, що перебуваєте в магазинах легко
У alimnetatore вам потрібно тільки для школи, я використовую 2-го та ладно, просто хорошого рахунку.
Про решту я сказав би спробувати і подивитися, як іде, не бути роздавленим, перш ніж використовувати його... іноді він навіть позитивні сюрпризи.
Я v48 китайський, який йде na краси і v54 eu, що не вселяє мені ніякої довіри. Другий варто мені тут пі? те, що ще не вдалося мені ні на однієї машини, тільки на деяких audi 15p, що я не можу йти, що? я з mpps...
Спасибі, хлопці, тепер я сплю більше? спокійною...я просто повинні навчитися його використовувати. Вам з цим упоратися? знати, і ми ridisturber? для будь-яких роз'яснень. Спокійної ночі
Я встановив зараз тільки файл setup.exe що він скопіював всі файли, в тому числі різні інструкції, в папку c:FGtech. я підключив usb до інструменту і комп'ютера і запросив драйвери, які я взяв з папки fgtech новий драйвер. гортати? програма "eobd", як посилання, що опиняюся на робочому столі нічого не відбувається. Тепер моє питання ? це: інструкції передбачають також скопіювати папку update на робочому столі і зробити процедуру оновлення. Я вважаю, для? цей етап я не маю взяти його до уваги......правильно? Дату то я повинен представляти, зокрема? навіть якщо в оголошенні про продаж говорили, що не потрібно, поставити дату назад.