Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 19 з 19

Обговорення: Поради з чого почати

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    147 1900 JTD 115 к.с.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    Citazione Спочатку Написав leo_sg Visualizza Messaggio
    147 1900 JTD 115 к.с.
    Очікую, що місць-то тоді спробуйте !

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    Citazione Спочатку Написав everyname Visualizza Messaggio
    Очікую, що місць-то тоді спробуйте !
    нам накласти? досить р? однак, код програмного забезпечення і устаткування, де ж їх читаю?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    Citazione Спочатку Написав leo_sg Visualizza Messaggio
    нам накласти? досить р? однак, код програмного забезпечення і устаткування, де ж їх читаю?
    П? апаратних знаходитесь написано на етикетці ебу, то програмне забезпечення, за допомогою діагностики або в процесі читання ECU. Я читав, що n? sw, ви можете? визначити також з ECM Titanium, але якщо я коли-небудь пробував.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    89
    вибач Лео,мінімум бази, перш ніж покласти руки на процесор треба їх.....? правда, що чисто проведення часу, ви не хочете витратити, щоб зробити курси....але ? також вірно, що ви можете зробити помилки, які коштували б більше? звичайно!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    Citazione Спочатку Написав everyname Visualizza Messaggio
    П? апаратних знаходитесь написано на етикетці ебу, то програмне забезпечення, за допомогою діагностики або в процесі читання ECU. Я читав, що n? sw, ви можете? визначити також з ECM Titanium, але якщо я коли-небудь пробував.
    Я підтверджую, що з Титаном читати програмний код, я просто спробував з допомогою версії 1.61

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    асті
    Повідомлення
    99
    важко увійти у світ настільки обширна і складна... для тих, хто не має базової механіки або електроніки.. бачив, що показує їх обох.. Але для тих, хто має величезне бажання читати і читати все більше і більше? в інтернеті, знаходиться у всього світу.. з санта-терпіння і нескінченного часу, ви починаєте розуміти, де ви знаходитесь.. Я я повинен був зробити хід, щоб почати... ми говоримо про далекому 1999 році. також, чому? в оригінальне програмне забезпечення, що я купив було в тому числі.. Але сьогодні я б двічі подумав... ті ж гроші, що investii тепер я хотів би купити старий автомобіль!!!! або

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    Доброго дня, для мене без теоретичній основі ви ніколи не зможете піти і змінити файл "орі" або знати, як робити діагностику...я мого я витратив багато грошей і досі вам треба? витрачати, щоб тримати мене в курсі, чому? ? світ розвивається...тому моя порада ? робити курс, де хтось, що s? pi? тебе, щоб справу вдалося? тобі сказати, куди покласти руки, інакше, коли ви відкриєте файл "золотих" не зрозумієш нічого, і ви ніколи не будете знати, що читати...повірте

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •