Сторінка 7 з 16 PrimaПеред ... 56789 ... ОстаннєUltima
Результати 61-70 з 159

Обговорення: info півник v54

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    існує, але гра варта свічок??' я завжди кажу, ті, поле гладко, є одними з кращих.......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    Насправді ви праві, або ви повинні змінити мікро-або перепрограмувати з допомогою картини, то gi? існуючий..якщо вже є версії виконавчої то гра не варта свічок абсолютно

Пристрасті двигун замість нового інструменту v54 джерел східних, що ви думаєте..у Вас є, щоб перевірити? До того ж навколо може працювати і на windows 7..Говорячи про мікро-процесор в це sar? змінено цього рядка і пу? бути порівнянна з тим, що в даний час працює більше року, - джерело в єс?
    Востаннє редагувалось Backgroop; 28-05-2014 до 08:14

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Тільки що приїхав (Я p? плутати....) я відправлю кілька фотографій, кілька рад

IMG_20140529_154339.jpgIMG_20140529_154404.jpgIMG_20140529_154504.jpg

Вибачте, я ? побіг відправляти... я вже говорив ....кілька порад, на що звернути увагу, щоб знати, якщо ? хороша версія? ? перший раз, коли я бачу 1, а потім-в даний момент не розумію кувалдою Тепер я сиджу під вчитися.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 29-05-2014 до 23:31

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    перевірити ? найкращий спосіб, але, перш за все, встановіть легко?

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав marco_evolution Visualizza Messaggio
    Насправді ви праві, або ви повинні змінити мікро-або перепрограмувати з допомогою картини, то gi? існуючий..якщо вже є версії виконавчої то гра не варта свічок абсолютно

Пристрасті двигун замість нового інструменту v54 джерел східних, що ви думаєте..у Вас є, щоб перевірити? До того ж навколо може працювати і на windows 7..Говорячи про мікро-процесор в це sar? змінено цього рядка і пу? бути порівнянна з тим, що в даний час працює більше року, - джерело в єс?
    Привіт, ? інструмент для багатьох випадків гірше v53, що тоді різниця в тому, що кількість інструментів з підтримкою sw з scritp, все інструмент, який у положенні компонент U2 мають конденсатор із знищенням відкрийте і перевірте.

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    IMG_20140529_154339.jpgIMG_20140529_154404.jpgIMG_20140529_154504.jpg

Вибачте, я ? побіг відправляти... я вже говорив ....кілька порад, на що звернути увагу, щоб знати, якщо ? хороша версія? ? перший раз, коли я бачу 1, а потім-в даний момент не розумію кувалдою Тепер я сиджу під вчитися.
    Здрастуйте, відкрийте інструмент і подивитися, якщо ви можете побачити компонент U2 і які?....

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    IMG_20140529_172812.jpg
    Я відкрив ось фото...сподіваюся добре!!! Той факт, що блок живлення не було ? щось нормальне? Чи завжди ? в тому числі?

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    я дав погляд ? як я і думав відразу ж спробувати на edc15c7 kline, як компонент U2 має класичний конденсатор quality , бажаю тобі, що буде працювати, у мене є серйозні сумніви.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    Точні пристрасті, і я бачу, триває також у edc16c39 kline..

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    І b? я, напевно, зробив bell' покупка...гріх, чому? мені потрібно знайти блок живлення, чому? в упаковці не з'? як не є дуже докладні інструкції....насправді я запитую себе, якщо блок живлення служить тільки для роботи в школі (йде послідовний з живленням через USB?)

Сторінка 7 з 16 PrimaПеред ... 56789 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •