На форумі ви знайдете щось? Потім драйвери 1.7 та 2.24 сумісні між собою ?
На форумі ви знайдете щось? Потім драйвери 1.7 та 2.24 сумісні між собою ?
ви convine використовувати soft простіше, тому що для winols якщо почнемо писати ми закінчимо " заручені " зробіть нам вусів!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Pi? простий тип?
Привіт всім, мені дуже цікаво дізнатися, як використовувати WinOLS. У процесі роботи в залі випробування двигуна ми використовуємо ІНКІВ ? sw, ЕТАХ, який працює з інтерфейсом КАМЕРИ ES-590.
На жаль, я не можу і не хочу використовувати обладнання фірми будинку? я хотів би почати грати, навіть на EDC16C39 моєї alfa 147 Mb 150CV.
Я звик працювати з іменами змінних BOSCH (ми використовуємо EDC17C49 - двигуни сільськогосподарських і промислових), а не з написами " трохи плутають ECM...
Наприклад:
Введення обмеження (обмежувач крутного моменту) - EngPrt_qLim_CUR [mg/hub];
Boost Target - PCR_pBPSpBas_GMAP [гпа];
Rail - Rail_pSetPointBasEOM0_MAP [гпа];
Заздалегідь main - InjCrv_phiMI1Bas1EOM0_MAP [град CrS]
EGR - EGRRgl_datDesBasEOM0_MAP [mg/hub];
Карту форсунок - InjVlv_tiET_MAP [us]
а потім працювати, щоб абсолютні значення, а не кроком. (крок, як зміщення і відсотки ви можете зробити, але подивитися завжди, а тільки карту абсолютне значення після зміни)
Я сподівався, що WinOLS обробляти так само, INCA.Corretto?
Я тільки що скачав демо-версію, але я ще не встановлена...
Також для WinOLS повинні служити .a2l (програмне забезпечення) і .hex (набір даних), блок управління на об'єкт, правильно?
Тут виникає проблема: де знайти a2l і hex моєї Alfa 147 Mb 150CV EU4 НЕМАЄ DPF? Чи знаєте ви допомогти мені?
Спасибі всім!
деякі можуть знайти навколо, ще треба їм платити, щоб вони...
Ай... тоді ? краще, ніж я rassegni використовувати інші програми...
Не з'? спосіб використання WinOLS без a2l і hex? Прошу вибачення, але я не міг завантажити різні керівництва, що ви в курсі...
звичайно, можна використовувати winols без a2l
Ах так!! Тоді я повинен швидко дістатися до 80 повідомлень, а потім прочитати напрямні, що ви в курсі...
Добрий вечір, хтось знайшов рішення, щоб навчитися добре WInOls ?