Результати 1-6 з 6

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    8

Датчик зовнішньої температури alfa 159

Привіт всім!!!! У мене датчик температури зовнішнього повітря в моїй 159, який час від часу сходить з розуму...зараз, наприклад, не зазначає жодних значення..***** і якщо все, що там було...коли мою машину знаменує -35 градусів, і я попереджаю, можливо лід на дорозі...що мені робити? ? замінити? У разі, якщо хтось знає, як і де знайти його?? Заздалегідь спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Перед заміною датчика необхідно переглядів добре, з'єднань і кабелів, щоб не витрачати гроші на непотрібні, а потім, якщо ? датчик несправний, не думаю, що є дуже багато проблем, знайти його просто, що ви питаєте у якийсь магазин запчастин.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    8
    Citazione Спочатку Написав egs Visualizza Messaggio
    Перед заміною датчика необхідно переглядів добре, з'єднань і кабелів, щоб не витрачати гроші на непотрібні, а потім, якщо ? датчик несправний, не думаю, що є дуже багато проблем, знайти його просто, що ви питаєте у якийсь магазин запчастин.
    Ок, спасибі за пораду! що стосується посилання, і сам датчик я збираюся втрутитися, всередині дзеркала заднього виду на стороні водія правильно? якщо я не помиляюся, то датчик ? розташовується їх!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Gi? ? у дзеркало на стороні водія. По-моєму, тобі слід перевірити з'єднання в середині двері, а потім дістатися до датчика температури, що, щоб змінити, потрібно розібрати всі дзеркало.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    подивіться, що часто навіть не дроти, розірвані в двері, а в spinette широкі в з'єднання між дверцятами і рамою автомобіля,чому? їх у двері, розетки в розетку
    ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Так, так, я насправді я сказав спочатку перевірити проводку...

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •