Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Borgomanero
    Et
    42
    Повідомлення
    33

Kess V2 Slave в Дилерський центр Mercedes питання по Delphi....

На наступному тижні ми доставимо Kess Slave в дилерський центр, щоб почати план і побачити, як вона йде це пригода,але я і роду питання, який, безумовно, експерти зуміють відповісти.
    Різні класи A B C І ML Glk GLA і т.д....і навіть новий C-клас (204) гірський уприскування палива delphi(в рідкісних випадках Basch edc17), але, читаючи наклейці на ебу, я зрозумів, що CRD і DCM є багато, і не всі присутні в Kess!!!
    У KESS має тільки crd 3.10 і dcm 3.5,але в реальності існують також 3.50 3.58 2.10 т.д....
    Тепер моє питання,зобов'язаний читати 3.10 і 3.5???або я можу прочитати і всі решта???
    Дякую
    « Alfa Romeo-це не просто автомобільний завод: його авто щось більше, що автомобілі, побудовані в традиційній манері є багато марок автомобілів, і серед них Альфа-займає місце.»

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    по мені, читає всі або майже, ймовірно, kess ідентифікувати як сімей, і якщо навіть кілька скорочень в ебу нічого дивного, що використовують той же протокол.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    але, що версія kess v2 ви говорите..........

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Borgomanero
    Et
    42
    Повідомлення
    33
    у 2.04, якщо ви маєте на увазі, як sw
    « Alfa Romeo-це не просто автомобільний завод: його авто щось більше, що автомобілі, побудовані в традиційній манері є багато марок автомобілів, і серед них Альфа-займає місце.»

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Потім вихідний інструмент, я думаю, що ви не будете мати ніяких проблем з читанням ecu mercedes.............

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Говорячи про раб, я думаю, тільки офіційний.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Borgomanero
    Et
    42
    Повідомлення
    33
    ви, ви,і раб офіційний надаються мій друг, який робить це за професія....ми пішли разом, від alientech...але я говорив, що в теорії варіанти Ecu " у списку " kess не сон або ненадійні....в теорії, але на практиці ви можете зробити ось чому я питав у вас...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав AutoDelta82 Visualizza Messaggio
    ви, ви,і раб офіційний надаються мій друг, який робить це за професія....ми пішли разом, від alientech...але я говорив, що в теорії варіанти Ecu " у списку " kess не сон або ненадійні....в теорії, але на практиці ви можете зробити ось чому я питав у вас...
    якщо в списку не присутні, не робить може читати протоколи, схожі, але і завжди ризик, якщо ви витрачаєте, щоб купити обладнання, вам рада, майстер, версія slave тебе пов'язує з постачальником, і якщо в майбутньому розробка концепції для зміни електронних будеш обмежений..
    на додаток до kess v2 для завершення 95% парку машин у зверненні вам рекомендую k-tag, яка дозволяє читати багато блоки управління, згаданих вами.. на мій погляд, версія kess час ? в 2.05 в декількох виходять? нове оновлення
    Терпіння і чеснота сильних..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Borgomanero
    Et
    42
    Повідомлення
    33
    останній agg на kess, мені здається, що 2.04...витрати, він зробив дилерської і були в курсі, дуже добре між slave і master,ви зверніться до "кухар", зовнішній, який вже працював з нами...
    Інше питання : а чи можна, що сьогодні не є ще протокол Continental, змонтованих на клас-176 с 1.5 renault???
    Навіть Alientech, що дуже близько до нас, я запитав, якщо у нас був автомобіль класу 176 для виконання необхідні аналізи для протоколу continenta,а потім будуть травень їх для цього автомобіля.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    kess205.JPG

Ось версія 2.05
    Терпіння і чеснота сильних..