Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 19

Обговорення: Поради з чого почати

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138

Поради з чого почати

привіт я хотів би знати, з рад, де я повинен почати працювати з електронікою, де читати, щоб знати основи....чому? я розумію, що ? поле, де ми також хоче, щоб досвід....

Перепризначення блоків керування
    видалення egr\fap
    scodifiche

спасибі заздалегідь

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Зети
    Повідомлення
    86
    я вам cosiglierei зробити хід карт і зробити це з допомогою людей, підготовлених поштою ***** до admin, може бути, вони проконсультують вас добре

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    Дивіться, оскільки я хочу зробити це, як проходить час pi? що ще, тому? я не збираюся витрачати гроші на курси,

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    Читайте, читайте, читайте... я Не знаю всіх ваших баз, можливо, отримати перші ознайомитися з діагностики

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    а 123alexs, є хороші бази ? важливо, але так як це поле дуже специфічний, вам треба багато читати!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    Але де почати читати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    Citazione Спочатку Написав leo_sg Visualizza Messaggio
    Але де почати читати?
    А leo_sg. Мою скромну раді ? навчитися спочатку розпізнавати різні карти і, як колись, правити, спробуйте відключити EGR ? можлива зміна pi? просто, з якої ви повинні бути в змозі робити які-небудь пошкодження автомобіля.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    ви знаходитесь на World Wide Web, в якій ? як можна навчитися професії з нуля... але потрібно мати величезне бажання і віра!

між тим починається з вашого автомобіля будь-якої марки/ecu ? світ), вивчення поведінки діагностичних параметрів, особливо якщо автомобіль ? працює, ви можете? знайти будь-які проблеми, і розпізнати/оцінити ваші зміни, коли ви дізнаєтеся, як змінити ecu

залежно від ecu, які слід враховувати, намагаючись ви можете зрозуміти, в чому'? програміст-й? ефективно, коли купив виводите файл і почніть працювати над ними, використовуючи всі інформація, яку можна знайти навколо цієї конкретної моделі, ви створюєте один крок і місця, щоб бути обговорювали!

не почати робити tuttologo, тобто, як бачимо, дуже багато марок і моделей ecu, зосереджені тільки на одному.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    Спасибі, буде дуже сильно@? у piazzarmi між тим, з моєї машини, що не повинно бути так важко....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    128
    Citazione Спочатку Написав leo_sg Visualizza Messaggio
    Спасибі, буде дуже сильно@? у piazzarmi між тим, з моєї машини, що не повинно бути так важко....
    Який автомобіль у вас?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •