Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    8

Заднього виду з функцією автоматичного затемнення альфа 159

Добрий вечір всім,
    я тільки що купив 159 sportwagon з різними додатковими...серед них є? датчик дощу, який повинен активувати tergigristalli і відрегулювати їх залежно від інтенсивності? дощ... на жаль в моєму випадку ні ? так?...здається, що цей датчик не хоче знати, працювати...
    Ви знаєте, якщо c'? десь є гвинт для регулювання чутливості? датчика?
    крім того, я збирався розібрати її, щоб побачити, якщо, можливо, ви ? просто відключений...хто-небудь знає, як це зробити???
    Заздалегідь спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Здрастуйте, машина підключає свій навігатор? Якщо перейти в налаштуваннях на голос, датчик зовнішнього освітлення та відрегулюйте ,а ти до погіршення очищення, або коли ви зліпити не темніє дзеркало.зараз я прочитав нормально пост, на мене, потрібно міняти датчик на скло.(li ? великою проблемою, вам доведеться міняти скло)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    8
    Citazione Спочатку Написав блискавка Visualizza Messaggio
    Здрастуйте, машина підключає свій навігатор? Якщо перейти в налаштуваннях на голос, датчик зовнішнього освітлення та відрегулюйте ,а ти до погіршення очищення, або коли ви зліпити не темніє дзеркало.зараз я прочитав нормально пост, на мене, потрібно міняти датчик на скло.(li ? великою проблемою, вам доведеться міняти скло)
    Привіт, машина nn має навігатор...я припускаю, що проблема саме в датчику, як скло...але ви вірите, що вам вдасться зняти без заміни всього скла???

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я не розумію, що центрувати дзеркало з датчиком дощу, який в будь-якому випадку не має регулювальний гвинт, я б не помилятися з іншої машини, але мені здавалося, що ви могли б замінити.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    8
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    я не розумію, що центрувати дзеркало з датчиком дощу, який в будь-якому випадку не має регулювальний гвинт, я б не помилятися з іншої машини, але мені здавалося, що ви могли б замінити.
    Привіт, датчик дощу ? розташований на скло і ? коробку в пластиковий корпус, що вірять навіть в дзеркало! Щоб його замінити, треба зняти Всі???ви знаєте процедуру x заміна тільки датчика дощу??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    8
    Спасибі всім за відповіді!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ross
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    98
    вони досить піта? цих систем на автомобілі групи Fiat. У мене було також я 159, і я відключив датчик дощу та світла
    Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    8
    Привіт, Росс,
    в реальності? датчик світла працює відмінно, і я повинен сказати, навіть дзеркало з функцією автоматичного затемнення, єдине, що не працює ? датчик дощу! в цей момент я думаю, що пошкоджений останній...бг?...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ross
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    98
    Звичайно, для? відключивши датчик дощу, виключити в обов'язковому порядку навіть те, вогні
    Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Болга
    Ca
    Повідомлення
    17
    як відключити? Датчик світла мені не потрібен більше? враховуючи, що зараз, є обов'язковими також і вдень, і особливо з xenon з'? ризик того, що, проходячи через світло/темрява, неодноразово ви, що рафаеля вона кульки

Датчик дощу, замість того, зводить мене з розуму, працює погано. Роботи періодично ? абсолютно випадково, типу, що під проливним дощем, не рухаючись, потім в галерею і починають рухатися на замовлення на скло в сухому, губить щітки).

Я хотів би повернутися до періодично нормальний

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •