я аванси не торкатися майже ніколи для карти стандарт,а якщо хочете отримати щось серйозне, звичайно, перш ніж змінити аванси треба міняти зчеплення...
я аванси не торкатися майже ніколи для карти стандарт,а якщо хочете отримати щось серйозне, звичайно, перш ніж змінити аванси треба міняти зчеплення...
вибачте, зв'язок аванси-зчеплення?
зв'язок полягає в тому, що, як правило, коли починає палити в машині була досягнута потужність досить висока(і, якщо карта не ? зроблено з ноги)і вони можуть вимагати змін для досягнення,з потужністю високі, як правило, починаються проблеми зчеплення
Зараз ми? потрібно вміти читати карту, є деякі п* sw, які практично не мають заздалегідь вже ori а інші, що вони пі?,таким чином, для продуктивності, як я їх розумію, потрібно редагувати їх досягнень..
вибачте, але якщо ви говорите, що 43 пунктів 1grado в карти максимум є кошти може рано?я читаю як максимальні значення edc16c39 24-26 в табличній.....
hahah я не знаю, що з роботи вас, але я вам скажу, що в edc16c39 ці цінності (24-26) фактичні значення, вам не потрібно коефіцієнта перетворення