Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 55

Обговорення: Проблема c220 cdi

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    але ми впевнені, хлопці?подивіться, що в clk 270cdi, до якої accenavo перед механічних насосів низького тиску дизельного палива я не бачу....
    У нього все в порядку, повірте. І монтується безпосередньо над насосом високого тиску і має розміри і форму, злегка квадратний.

*жерар
    Форсунки мені сказав власник, що їм поклали в mercedes, зараз змінені або замінені, не знаю, але були розміщені в його сказати.

А не дано за певну річ, у мене встановлені ще 4 з тією ж проблемою. Що я і зробив, навіть з насосом високого тиску, я був від мого друга, pompista, і він перероблений для всього, а потім насосні прокладки і все інше, і у нас встановлений... не ? змінилося досить нічого, так само, як я падаю заміни регулятора тиску.

Крім нас? у мене є той же самий автомобіль, що коли-то змусило мене сходити з розуму від подібною проблемою, тому знаю досить добре, хоча і в цих випадках нам варто стати засобом розуму. Мій автомобіль замість гарячої, він зробив мені повітряний контур після його початку. Практично, він 30 секунд мотоциклів, а потім помер, в результаті чого спорожнення контуру, потім стартер і сили двигуна, який я передав разом з акумулятором. Після настільки peripeziare врешті-решт проблема ? зрозумів, що був у баку, вирішена з простою зворотний клапан, встановлений на ємності, а не прямо за двигуном, де не sortiva ніякого ефекту.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    59
    Повідомлення
    89
    * манро:
    у самому справі, якщо читати вище я теж сказав, що форсунки кодують, але не ? за те, що в гарячій частині, що не кодування потрібно для інших цілей
    * blackwolf76:
    але якщо у вас є автомобіль, так само і з вашого боку добре, гарячого, то зробіть порівняльний тест, гори твої форсунки на своїй або встановлюєте його на свій і подивитися, що відбувається, потім поступово перейти виняток, інакше не вийти живим
    Востаннє редагувалось Жерар; 07-10-2012 в 23:34

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    але якщо у вас є автомобіль, так само і з вашого боку добре, гарячого, то зробіть порівняльний тест, гори твої форсунки на своїй або встановлюєте його на свій і подивитися, що відбувається, потім поступово перейти виняток, інакше не вийти живим
    це я хотів би уникнути...
    Кожен раз, коли я намагався по цій дорозі я завжди вважав, лагодити дві машини і не одну... ні я маю щастя з сед речі.

До того ж там буде ще заковика, що система капусти кріплення форсунок, які створюють всі проблеми, втрати, і тоді мені доведеться приступити до виправлення місцях, або міняти шпильки... краще немає, якщо не необхідним.

Про форсунок огляду ? є простота? ... псуються всі кінці, компонент, замінний в найкоротші терміни і простота? єдине.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Насос навантаження ? механічною, а не електричної і статистично не ви ? ніколи не шляху... а то я відчув навіть, що.

Форсунки були просто відредаговані прямо в mercedes, і після їх випробування (з відновлення регулярних), щоб розвіяти всі сумніви, йому, що у мене встановлені ще 4 тесту, та ж проблема.

Єдине, що мене зараз ? залишилася, і що змушує мене сумніватися ? танк... так, деякий час тому він зателефонував мені клієнт говорив мені, що змусило повітря, незважаючи на те, що 1/4 баку бензину, що до речі підвернулася мені, коли я проводила тест в майстерні. Може бути, ви завантажити через зворотний трубопровід системи саме з-за несправності ємності, що, як ? відомо, має два резервуара з стелажі в депресії, які, чесно кажучи, я так і не зрозумів, як це працює.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    59
    Повідомлення
    89
    тоді, якщо проблема була в баку буде відбуватися спорожнення ванни в результаті простою автомобіля, який не ділив би ні в холодній, а потім, коли у нас буде трохи часу, spiegher? можливо, керівництво з експлуатації такої системи з клапаном вентурі, проте я не розумію, що в mercedes revisionino форсунок або, принаймні в тих, де я працював, я не підтримуюча їх материнсь огляд, але заміна на нові або обертання mercedes, які є еквівалентом нового (використовують тільки тіло старого), вартість від 300 у вас 400 євро. однак проблеми пуску гарячого mercedes що стосується дизельних є обов'язковими до втрати від форсунок або від клапани регулювання тиску в рампі, коли-небудь програмного забезпечення, блоки або мотори різні, нехай насос низького тиску, служить тільки для adescaggio, інше робить насос AP, але будьте обережні, може бути також внутрішні витоку насоса високого тиску, класифікація форсунок mercedes ви робите і як, не тільки на CDI2, чому? я, підписаними все номер 2, але про інших версіях, ви назад, але я не ? проблеми класифікації служить ще і стартера,спробуйте банально в момент гарячого старту strozza з затискач або зажим для труб, відновлення від форсунок (останнє інжектор на шляху до відновлення) і подивитися як він себе веде, але будьте обережні, бо що? якщо якийсь інжектор має відновлення надмірне засувки не витримують, і ви зробите ванночку з дизельним паливом.
    я orienterei на цих трьох компонентів, то зробіть ви
    Востаннє редагувалось Жерар; 07-10-2012 в 23:18

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я з-за жерара, також бачив його провів у мб і звертаюся до нього підтвердження вищевикладеного the wood...
    джерард вибачте, підтвердіть, що мб dieselnon мають електричний насос низького тиску дизель??
    * gerard ви читали посилання відправив??
    Востаннє редагувалось манро; 07-10-2012 в 23:41

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    59
    Повідомлення
    89
    залежить від моделі, на деяких ? механіка і на інших ? електроенергії, на нові ? електрична плита тиску 4bar і витрати 70lt тепер, на старих ? механіка і коливається від 0.4 на 1бар

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    вибачте, джерард з пост тільки що написав rispndevi на моє запитання??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    59
    Повідомлення
    89
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    вибачте, джерард з пост тільки що написав rispndevi на моє запитання??
    вона відповідала на запитання, за посиланням я читав, звичайно, говорить вам, що форсунки йдуть закодовані, але якщо читати вище, то confermavo я теж, але якщо кодування приносить інші проблеми, і не в тому, що ваші труднощі? стартера гарячої

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав Жерар Visualizza Messaggio
    залежить від моделі, на деяких ? механіка і на інших ? електроенергії, на нові ? електрична плита тиску 4bar і витрати 70lt тепер, на старих ? механіка і коливається від 0.4 на 1бар
    джерард на clk 270cdi 2002 року, що c'??насос механіка або електрична низького тиску дизель??

Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •