У нього все в порядку, повірте. І монтується безпосередньо над насосом високого тиску і має розміри і форму, злегка квадратний.
*жерар
Форсунки мені сказав власник, що їм поклали в mercedes, зараз змінені або замінені, не знаю, але були розміщені в його сказати.
А не дано за певну річ, у мене встановлені ще 4 з тією ж проблемою. Що я і зробив, навіть з насосом високого тиску, я був від мого друга, pompista, і він перероблений для всього, а потім насосні прокладки і все інше, і у нас встановлений... не ? змінилося досить нічого, так само, як я падаю заміни регулятора тиску.
Крім нас? у мене є той же самий автомобіль, що коли-то змусило мене сходити з розуму від подібною проблемою, тому знаю досить добре, хоча і в цих випадках нам варто стати засобом розуму. Мій автомобіль замість гарячої, він зробив мені повітряний контур після його початку. Практично, він 30 секунд мотоциклів, а потім помер, в результаті чого спорожнення контуру, потім стартер і сили двигуна, який я передав разом з акумулятором. Після настільки peripeziare врешті-решт проблема ? зрозумів, що був у баку, вирішена з простою зворотний клапан, встановлений на ємності, а не прямо за двигуном, де не sortiva ніякого ефекту.