Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 18 з 18
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    Чому? не місця, що на форумі faberecu?

potrtebbero служити все.....

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    не ? правильно розміщувати змінені файли, форум, сервіс , я не думаю, як не повинні , але тоді я скажу, що мені не дуже приємно поділитися files rullati

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    300
    Привіт, ти писав для іншого користувача:

"якщо хочете, щоб інформація про дельта , я все, що ви хочете, я побіг, поки кілька років тому "

і, будучи одним з мільйонів шанувальників delta мені було цікаво дізнатися, що ви мали в розпорядженні...... все, l?, ****** не повинно бути нічого, але якщо б я хотів дати якусь пораду для двигунів з турбонаддувом бензину або illustarci щось про міфічних дельта-б ви зробили, радий, що багато людей тут на форумі.

Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    ви інфо

адреси та метод не проблема
    Востаннє редагувалось leandro89; 13-03-2014 до 17:48

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    обговорення просить виправити дату, якщо ви хочете відкрити обговорення, щоб дізнатися що-то, не піддаючи переказують ви знаєте, все розповідають? як зробити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Lavorandoci дуже часто на ці автомобілі, я дозволю собі сказати одну річ:

? правда, вони ecu прості, які містять 4-5 карт "основних", але і все? немислимо приступити винайти карту правильно-здорове рослина artendo з файлу серії.

Є файли в епоху розвинених один від одного Abarth з двигунів на випробувальному стенді та всі необхідні датчики, встановлені, вони також break змінюються на карти уприскування і заздалегідь мати точок паливної кожен 500rpm.

Не ? питання не в стані працювати або знайти переказують, а хто ? готовий інвестувати місяця розвитку на двигун, коли вже існує? щось дуже добре?

Я бачив псевдо карти від 280cv, розроблені в школі, що ще не були оригінальна карта змінена... так що з точки паливної 4000 оборотів, а інший 5000, ви повинні зробити хорошу електроніку?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    138
    Citazione Спочатку Написав matech Visualizza Messaggio
    Lavorandoci дуже часто на ці автомобілі, я дозволю собі сказати одну річ:

? правда, вони ecu прості, які містять 4-5 карт "основних", але і все? немислимо приступити винайти карту правильно-здорове рослина artendo з файлу серії.

Є файли в епоху розвинених один від одного Abarth з двигунів на випробувальному стенді та всі необхідні датчики, встановлені, вони також break змінюються на карти уприскування і заздалегідь мати точок паливної кожен 500rpm.

Не ? питання не в стані працювати або знайти переказують, а хто ? готовий інвестувати місяця розвитку на двигун, коли вже існує? щось дуже добре?

Я бачив псевдо карти від 280cv, розроблені в школі, що ще не були оригінальна карта змінена... так що з точки паливної 4000 оборотів, а інший 5000, ви повинні зробити хорошу електроніку?
    Я на форумі на delta hf 8 v...чи можу я вас запитати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    я не бачив повідомлення!

напишіть, як добре, ми всі тут спеціально....

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •