Привіт пристрастей рішення, яке ви, можливо, спираючись, щоб встановити micro-це засіб і зробити її гідною існує?
Привіт пристрастей рішення, яке ви, можливо, спираючись, щоб встановити micro-це засіб і зробити її гідною існує?
існує, але гра варта свічок??' я завжди кажу, ті, поле гладко, є одними з кращих.......
Насправді ви праві, або ви повинні змінити мікро-або перепрограмувати з допомогою картини, то gi? існуючий..якщо вже є версії виконавчої то гра не варта свічок абсолютно
Пристрасті двигун замість нового інструменту v54 джерел східних, що ви думаєте..у Вас є, щоб перевірити? До того ж навколо може працювати і на windows 7..Говорячи про мікро-процесор в це sar? змінено цього рядка і пу? бути порівнянна з тим, що в даний час працює більше року, - джерело в єс?
Востаннє редагувалось Backgroop; 28-05-2014 до 08:14
Тільки що приїхав (Я p? плутати....) я відправлю кілька фотографій, кілька рад
IMG_20140529_154339.jpgIMG_20140529_154404.jpgIMG_20140529_154504.jpg
Вибачте, я ? побіг відправляти... я вже говорив ....кілька порад, на що звернути увагу, щоб знати, якщо ? хороша версія? ? перший раз, коли я бачу 1, а потім-в даний момент не розумію кувалдою Тепер я сиджу під вчитися.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 29-05-2014 до 23:31
перевірити ? найкращий спосіб, але, перш за все, встановіть легко?
IMG_20140529_172812.jpg
Я відкрив ось фото...сподіваюся добре!!! Той факт, що блок живлення не було ? щось нормальне? Чи завжди ? в тому числі?
я дав погляд ? як я і думав відразу ж спробувати на edc15c7 kline, як компонент U2 має класичний конденсатор quality , бажаю тобі, що буде працювати, у мене є серйозні сумніви.