справжній жах ? що вам не платять![]()
справжній жах ? що вам не платять![]()
Коли в цій роботі у мене заблоковані деякі довелося на мої помилки з файлами або що в той час як kess la писав проблеми або інший ви після розриву зв'язку? у kess, ти ніколи не був у ***** насправді recovery робить свою роботу і відновлює його.
Привіт
І Звичайно я завжди боявся, що зависає і залишає мене ходьби
я віддаю перевагу працювати в школі...всі ці клони для читання/запису в послідовний мвс...
і пі? надійно безпечно в школі, але ви знаєте, олено, ти послідовний іноді і надійний
Вчора ввечері , намагаючись тільки прочитати пункт 3? серіал друзі (з системою gpl серії), і kess v2 клон в кінці читання після стирання помилок ? гру в автоматичний вентилятор, і машина не хотіла більше... відстебнув і повісив трубку, акумулятор машини ? матч відразу ж, таїнства віри, або у вас вже? бачив подібні речі?
Я підключений через OBD з галло-1260 на Mercedes Vito 2.2, як тільки я почав читати ? футбольний вентилятора....brividino холодно...але ? туди до упору і, особливо, Віта ? партії! Тепер у мене є трохи страху писати...? трапилося?
Або атакує ракета-носій
Так так x безпека бустер я завжди додається при роботі з ECU, цього я бачив обсмажити багато контролерів для батарей, які ходили вже?!
Потім з прискорювачем напали, не ? потрібно зняти вентилятори ? правильно?