Не палить, навіть занадто
Не палить, навіть занадто
Потужність і нічого без контролю
це йде дуже добре....у gt2260vk ? власний красивий, giocattolinoвін просто відчуває, що починає перекачувати до високих оборотів, без "закрити" браво...
![]()
По дорозі йде краще, ніж на лавці, на п'ятій передачі 2 бари їх на 2300 обертів приблизно, крім того, на стенді останнім rullata у нього було мало всмоктуваного повітря вниз, а потім лямбда має обмежений, по дорозі впроваджує 115mm3 до 2200 оборотів приблизно, мають знижений дуже лямбда. Таким чином, як тільки прибираєте gi? впроваджує все відразу, навіть якщо він не повітря, а скоріше робить дим початкового і просто..
Вони впали до 0,6 лямбда, але тепер вони виросли в p? для збереження зчеплення і маховик. Я також використовував інші хитрощі, щоб зробити його більше? реактивної чому? з картою повідомлено, c'? той замовлення, який має ecu читання 100% прискорювача, а потім в перемиканні передач втрачає "p"? чим карта обдурив.
як заздалегідь джек, якщо ви повинні дати мені пораду, для gp130 оригінал, що б ви сказали? з 100mm3 дасть 2 градусів на всіх обертах або після 4000rpm в lasceresti складі?
На gp 1.9 з турбо сток не дав би ніколи 100mm3, або, принаймні, не на 4000 про. Дуже тендітний turbo, але особливо колекторів. Sar? було переможених, навіть я, але що я зробив з 90mm3,1700 бар, 0.1 більше до турбо-і лямбда-1 (робив 90mm3 до 4600 обертів приблизно) на 3 дні має тріщини колекторів. - Важливо, що з вихлопної, яка вказує вниз на обмежувач залишав плями на дорозі.
Однак, повертаючись до питання, з 100mm3 я б дав пі? 2 градусів, поставити 22.5/23 градусів до 4000 і 26.5/27 4500 якщо ви хочете зберегти ту уприскування до 4500 і більше.
Вважає, що з 95mm3, турбо-плюс 1.7/1.8 4000 я зробив 206 к. с. rullati на gp 1.9.
Моя порада ? дати 90mm3 з turbo stock та 0.1 більше,лямбда-1.05 1.1 після 4000. Краще її вирізати у верхній частині для безпеки. Те, що я зробив, cos? він 86mm3 мені здається, до 4000 оборотів, і я на 185 кінських сил в теорії.
але з fap не радив, ніколи не йти нижче 1200 на карту? мені здається, що sandromarciano писав там? час назад, поправте мене, якщо я помиляюся
Я пам'ятаю, він сказав, що 1.13 насправді я поклав cos? і я не маючи будь-яких проблем, зробити більш часті
о, у вас є проблеми з картою повідомлено, я вважаю, що проблеми будуть приписувати з обмежувачі крутного моменту ліжками, які я знайшов на damos edc16c39....є як lim пара секунд, що одне з них..на damos з croma в моєму розпорядженні, наприклад, я знайшов один, встановлений в 320nm...в той час, як в залежності від часу і простою в 50 нм відповідно з....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Друге, що ви сказали, я думаю, біт відносного приросту пари в секунду. ? кажу тобі, що я не торкнувся, і в будь-якому випадку у мене немає проблеми reattivit? з картку на нашому сайті. Інший обмежувач, не знаю, що ви хочете, але я не думаю, служниця. Є також кілька біт в 500-510nm, але вони марні та формує сигнал на мене ? туди помилково asr-esp-abs.
Обмежувачі бензину підняти до 100mm3 є 2 або 3, в залежності від файлів, щоб йти далі, є ще 2 або 3, залежить від того, скільки було в першому файлі. Щоб йти далі 110mm3 ce n'? інший. Всього 6.
Єдина карта, що я так і не зрозумів ? що до обмежувача крутного моменту в 30mm3, яка буде призначена в якості обмежувача iq.