тоді, якщо проблема була в баку буде відбуватися спорожнення ванни в результаті простою автомобіля, який не ділив би ні в холодній, а потім, коли у нас буде трохи часу, spiegher? можливо, керівництво з експлуатації такої системи з клапаном вентурі, проте я не розумію, що в mercedes revisionino форсунок або, принаймні в тих, де я працював, я не підтримуюча їх материнсь огляд, але заміна на нові або обертання mercedes, які є еквівалентом нового (використовують тільки тіло старого), вартість від 300 у вас 400 євро. однак проблеми пуску гарячого mercedes що стосується дизельних є обов'язковими до втрати від форсунок або від клапани регулювання тиску в рампі, коли-небудь програмного забезпечення, блоки або мотори різні, нехай насос низького тиску, служить тільки для adescaggio, інше робить насос AP, але будьте обережні, може бути також внутрішні витоку насоса високого тиску, класифікація форсунок mercedes ви робите і як, не тільки на CDI2, чому? я, підписаними все номер 2, але про інших версіях, ви назад, але я не ? проблеми класифікації служить ще і стартера,спробуйте банально в момент гарячого старту strozza з затискач або зажим для труб, відновлення від форсунок (останнє інжектор на шляху до відновлення) і подивитися як він себе веде, але будьте обережні, бо що? якщо якийсь інжектор має відновлення надмірне засувки не витримують, і ви зробите ванночку з дизельним паливом.
я orienterei на цих трьох компонентів, то зробіть ви