Результати 1-7 з 7

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157

Renault Megane 2.0 Dci Edc16Cp33 Egr Off

Я спробував виключити управління egr на Megane з EDC16CP33 таким чином:

megane egr off.JPG

але оскільки egr не Ок, я не siccuro якщо елементи керування сном праведників.

Я sorgie то виникли сумніви, що " не були справедливими, тому що " діагноз мені ж % відкриття клапана, як з файлами орі (43% constanti - тому що, як сказав, і несправність).

Хтось мені може допомогти, якщо controli справедливі чи треба aggire по-іншому?

Заздалегідь спасибі!

P. S. орі і тут: http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post72117 і мод у додатку:
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав chiptuning.cro Visualizza Messaggio

megane egr off.JPG

Я sorgie то виникли сумніви, що " не були справедливими, тому що " діагноз мені ж % відкриття клапана, як з файлами орі (43% constanti - тому що, як сказав, і несправність).

Заздалегідь спасибі!

P. S. орі і тут: http://www.professionalchiptuning.ne...ll=1#post72117 і мод у додатку:
    S? ви v? щоб зробити тест..
    File Allegati Файл Вкладення
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    S? ви v? щоб зробити тест..
    Я забув поставити ори зон від тебе чіпайте..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    Дякую, просто не можу пишеться доказів, і ви terro' в курсі...

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    отже, я спробував, але, змінивши швидко, я був неправий, і я продовжив у відповідності з "panetone" обнулення двох точок в більш rispeto у вашому прикладі і так я обмежив швидкість до 100 км/год . Це означає, що' після controli EGR, там відразу обмежувач швидкості... he, he, інше відкриття, можливо, знадобиться комусь

Не маючи часу, щоб виправити карту я спробував зробити пару десятків кілометрів, так і індикатор РЕЦИРКУЛЯЦІЇ не accessa.
    Помилка P0408 не' ce' більше', але' є' unaltro помилка, що я не пам'ятаю зараз, але не загоряється контрольна лампа.
    В діагноз egr залишається відкритим завжди, у 43% після адаптації egr, але " буде", тому що, як сказав вище egr погано (тільки датчики, а не двигун).
    Завтра або післязавтра corregero карту (lim. швидкість, he he he), а потім " ми побачимо...

Спасибі, прямо зараз!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    184
    Citazione Спочатку Написав chiptuning.cro Visualizza Messaggio

megane egr off.JPG

Заздалегідь спасибі!

Привіт,мені, всі ці перевірки,але я сумніваюся, що клапан залишається механічно і з цієї причини діагноз відкриття залишається незмінним.З повагою.

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    Нічого не робити з egr не працює!)
    Ми змінили egr в кінці кінців, але машина навіть, metendo файл орі і залишилася обмеженою на 100км. Що робити!
    Ви бачите, що викреслювати обмежувач швидкості випадково, і був включений обмежувач, що' і' в e2p.
    Читання та бронювали через Obd, а не через bdm і я не читання в e2p, але, врешті-решт, вдалося disativare обмежувач в e2p aggendo на файл орі, написавши його з бд.
    Оскільки в кінці кінців я втратив так багато часу, щоб якщо asseto без обмежувача на e2p, я не ne бажання ne нерви, щоб спробувати, якщо controli egr funzzionano.
    Машина зараз йде, не має помилки egr не обмежена...
    Sara' для наступного...

Дякую за допомогу, хто' за внесок.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •