Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 36

Обговорення: проблема audi a4 2.0 tdi

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Citazione Спочатку Написав SantaCruz23 Visualizza Messaggio
    здрастуйте, а ви не пробували перевірити, якщо читання датчика тиску впускного колектора ? лінійної? іноді стрибає читати або читає погано, і не завжди діагноз, то виявите,
    Я поставив датчик новий, я перевірив на діагностиці, як дефект, але не з'? немає піків в сигналі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Zac
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    але ви відчуваєте, що та проблема двигуна? тому що, коли починає розколюватися маховика або зчеплення транспортних.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Citazione Спочатку Написав Зак Visualizza Messaggio
    але ви відчуваєте, що та проблема двигуна? тому що, коли починає розколюватися маховика або зчеплення транспортних.....
    не ? проблему передачі, якщо я вимагаю, максимальна потужність ріпи дуже мало. Сьогодні я помітив, що прискорення на максимум і на місці, зберігав до 3000 оборотів ідеально, зараз має безперервні "бовтанка"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    перевірка форсунок....
    якщо збиток більше 0,75 мг дизельного палива в корекції пішли....
    якщо вони дають трохи менше це значення, ви можете спробувати використовувати хороший наповнювач очищувач для дизельного палива....
    або, може бути, bardhal або liquy moly....залиш інші бренди....всі вони відстій, тому що вони на основі гасу....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    13
    що тиск змушує вас порок?? завжди такий же тиск, або себе, робить це в умовах експлуатації по-різному?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    перевірка форсунок....
    якщо збиток більше 0,75 мг дизельного палива в корекції пішли....
    якщо вони дають трохи менше це значення, ви можете спробувати використовувати хороший наповнювач очищувач для дизельного палива....
    або, може бути, bardhal або liquy moly....залиш інші бренди....всі вони відстій, тому що вони на основі гасу....
    Виступаючи з майстерні audi мені сказали, що може бути вал cammes, що ви ? злегка зношена, я перевірив, але ? все в порядку.. навіть Не знаю їх причину. Я вже використовував наповнювач, datacool який досі завжди працювало, але не поліпшила х нічого

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    86
    Citazione Спочатку Написав SantaCruz23 Visualizza Messaggio
    що тиск змушує вас порок?? завжди такий же тиск, або себе, робить це в умовах експлуатації по-різному?
    Дефект відчуває, коли ви йдете з met? прискорювач або менше, від 2000 до 3000 об, якщо ви натиснете на макс почуває себе тільки в 2100 оборотів

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    40
    це також може бути якийсь датчик, який не читає, як повинен...піти з'ясувати, який...але допоміжних до основних (фаза і т. д.), я б, принаймні, якщо опір вакууму потрапляє в специфікації

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав manu90 Visualizza Messaggio
    Виступаючи з майстерні audi мені сказали, що може бути вал cammes, що ви ? злегка зношена, я перевірив, але ? все в порядку.. навіть Не знаю їх причину. Я вже використовував наповнювач, datacool який досі завжди працювало, але не поліпшила х нічого
    ок, але ви перевірили, скільки корекції роблять??
    однак пам'ятайте, навіть prorposito терміни....
    що управління крутний момент кут кулачка повинні стояти між+ 0,5 і 1,5? двигуні до мінімуму...
    у випадку, якщо двигун зіставлення і краще злегка збільшити це значення в 2,5? тому що з урахуванням великого крутного моменту, що якщо він отримує від цих двигунів, прискорення, буває, що ремінь ви stiri трохи, і ви стикаєтеся затримати фаз газорозподілу, що, як добре дізнаєшся, на ці машини повеліває, а також початок впорскування....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    13
    з досвіду, навіть fap чистий не гарантія результату, перевірте перепад тиску на фап і стану її засмічення..

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •