Я можу сказати вам, що не ? правда, що якщо перевищує 450 auto v? у recovery...для мого особистого досвіду я зробив запис з "спортивну вихлопну" від 2,0-CrTDI ex170Cv добре 217Cv і 470Nm без купюр потужності, а потім збільшуються в 227Cv і 465Nm і без зіставлення з DSG поки результатів, зробив згодом тільки фактор поліпшення змінилася. А коли це стосується мапу є обмеження крутного моменту, які при переміщенні не дають проблеми...важливо ? що потужність, Нм не зберігається довго, в іншому випадку, не ? правда, що обмін розміру, так як якщо v? бачити DSG і має обмежувачі, встановлені в 350 нм максимального крутного...то це означає, що якщо один перевершує їх розмір?? Bastarebbe фігня, якщо cos? це було...не ? cos?. Крім цього, якщо транспортний засіб ? до червня 2010 технічно ви можете зробити в БД, але я, чесно кажучи, в частині 2/3 раз не я ніколи не відчував її в послідовний xk? якщо зависає, не ? сказав, що ви перебуваєте на файл в мережі...краще втратити півгодини і більше? і будьте спокійні і щасливі...![]()