Мені перевірити, якщо файл вкладення ? scodificato добре,
Мені перевірити, якщо файл вкладення ? scodificato добре,
gerard я наполягаю, що це насос низького тиску...тиск ж має бути близько 4 бар), в іншому випадку nisva...
тоді я не думаю, що форсунки перестають працювати, в будь-який момент, і навіть роблячи тест інжектора зовні, що подивитися?ок, бризкає, але якщо прес не ? право, як подивитися??що ви робите, покладіть палець перед пульверизатора, щоб побачити, якщо ви опинитеся?
від дайте нам знати, як тільки ви можете, також, чому? comescrivevo на tread mercedes c220 cdi я думаю, що проблема все, як насос BP.
зробіть diagniosi і вимірює тиск та повідомте нам результати
Вибачте, хлопці, але сьогодні у мене не було часу навіть, щоб побачити, що колір був ulysse і, отже, немає доказів, відклав все на завтра
якщо форсунки бризкають двигун запускається... " або "d"? якийсь натяк..насос bp повинна перевищувати 1,5 бар тиск в якій поршень з пружиною, який знаходиться під штуцером на вході всіх common rail bosch опускається і f? увійти дизельне паливо в насос, якщо тече ****** .. ), а робочий тиск становить 2,5-3,0 бар.
вибачте, якщо я втручання, але, не маючи автомобіль вперед ? трохи важко дати вам добру пораду або рекомендації, спрямовані..? слід зняти всі сумніви.
Фільтр дизель ти перевірив?
Ви перевірили розподіл, якщо ? все в процесі?
кріс зробив ? що жерар slacking після того, як він приводиться в рух після тривалої стоянки, а тепер раптом не вистачає я не думаю, що розподіл стрибків від одного моменту до іншого-фільтр дизельного палива, однак, завжди добре перевірити його, але я наполягаю, що проблема у всьому ? насос вр двигуни psa потрібно багато прес-йти мені ? вже натрапив на xantia 2.0 hdi прес-вр було 2бар ? не заводився, замінив насос hpcr вважаючи, що це була вона ? nisva встановлено новий насос вр з 4bar автомобіль ? грає також з старого насоса hpcr...
однак тепер, я думаю, найкраще я пам'ятаю, що на ferarri 807,що схожі на ford,з'ясував експерт, проблема окислення контактів ебу як це ? розташована прямо під водостік лобового скла я б не хотів, що сталося з вами? дивний факт ? що раніше ? гру, якщо ecu був окислюється не йшов зовсім, я думаю....
Востаннє редагувалось манро; 09-10-2012 в 15:08