Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 31

Обговорення: Fiat Ulysse не 2.2

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    58
    Повідомлення
    89
    Мені перевірити, якщо файл вкладення ? scodificato добре,
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    58
    Повідомлення
    89
    Citazione Спочатку Написав tezzero Visualizza Messaggio
    якщо ? важко витягти форсунки просто отримаєте будь-який інший elettroiniettore звичайної сім'ї..і подивитися, якщо бризкає
    у самому справі ? те, що я збирався зробити, тому що зняти форсунки на цій машині ? дійсно подвиг

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    gerard я наполягаю, що це насос низького тиску...тиск ж має бути близько 4 бар), в іншому випадку nisva...
    тоді я не думаю, що форсунки перестають працювати, в будь-який момент, і навіть роблячи тест інжектора зовні, що подивитися?ок, бризкає, але якщо прес не ? право, як подивитися??що ви робите, покладіть палець перед пульверизатора, щоб побачити, якщо ви опинитеся?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    58
    Повідомлення
    89
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    що ви робите, поставте палець перед пульверизатора, щоб побачити, якщо ви опинитеся?
    Ahahaha, немає пальців, мені потрібен для роботи, в будь-якому разі завтра з ранку поставлю діагноз і манометр, то в другій половині дня або ввечері ми оновлю

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    від дайте нам знати, як тільки ви можете, також, чому? comescrivevo на tread mercedes c220 cdi я думаю, що проблема все, як насос BP.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    зробіть diagniosi і вимірює тиск та повідомте нам результати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    58
    Повідомлення
    89
    Вибачте, хлопці, але сьогодні у мене не було часу навіть, щоб побачити, що колір був ulysse і, отже, немає доказів, відклав все на завтра

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    якщо форсунки бризкають двигун запускається... " або "d"? якийсь натяк..насос bp повинна перевищувати 1,5 бар тиск в якій поршень з пружиною, який знаходиться під штуцером на вході всіх common rail bosch опускається і f? увійти дизельне паливо в насос, якщо тече ****** .. ), а робочий тиск становить 2,5-3,0 бар.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    вибачте, якщо я втручання, але, не маючи автомобіль вперед ? трохи важко дати вам добру пораду або рекомендації, спрямовані..? слід зняти всі сумніви.
    Фільтр дизель ти перевірив?
    Ви перевірили розподіл, якщо ? все в процесі?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    кріс зробив ? що жерар slacking після того, як він приводиться в рух після тривалої стоянки, а тепер раптом не вистачає я не думаю, що розподіл стрибків від одного моменту до іншого-фільтр дизельного палива, однак, завжди добре перевірити його, але я наполягаю, що проблема у всьому ? насос вр двигуни psa потрібно багато прес-йти мені ? вже натрапив на xantia 2.0 hdi прес-вр було 2бар ? не заводився, замінив насос hpcr вважаючи, що це була вона ? nisva встановлено новий насос вр з 4bar автомобіль ? грає також з старого насоса hpcr...
    однак тепер, я думаю, найкраще я пам'ятаю, що на ferarri 807,що схожі на ford,з'ясував експерт, проблема окислення контактів ебу як це ? розташована прямо під водостік лобового скла я б не хотів, що сталося з вами? дивний факт ? що раніше ? гру, якщо ecu був окислюється не йшов зовсім, я думаю....
    Востаннє редагувалось манро; 09-10-2012 в 15:08

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •