Ось тут, на мій перший хороший пост (sar? трохи lunghetto) з проблемною дуже дивно,
це Ulysse 2.2 2004 рік, ебу edc15c2 hw0281011522 sw1037368845, то я поясню,
автомобіль був мого свекра, який на жаль покинув нас приблизно півтора року, з тих пір автомобіль ? нерухомо і ніхто не використовував і/або тим, що поклав в мотоцикл, зараз близько місяця тому мій зять поклав на мотоциклі, щоб враховувати це p? alche ? зламав рукав для води і станції. ми привели автомобіль в моїй майстерні з колісниці порятунку, по прибутті я почав особисто автомобіль з кабелями, чому? батарея була розряджена і я скачав автомобіль універсал допомоги,установка на палубі, в майстерні, я замінив втулку зламав з одного тимчасового і я тримав автомобіль в рух, щоб пару годин sincerandomi, що вони не створені інші пошкодження, типу прокладка головки згоріла або водяний насос з втрат із-за тривалого простою, замовив нові втулки, по прибутті я почав автомобіль і доставлена в майстерню, я замінив той же, паркування автомобіля поза для того, щоб зробити роботу на інший автомобіль і під час його, щоб закінчити роботу, автомобіль не pi?............
Двигун провертається, але не запускається
Несправностей в ecu немає
насос низького тиску ок
обороти двигуна ок
іммо ок
забув, іноді не працюють скла електричні та централізованих
думав проблема з ключами і у другої (моєї свекрухи, на жаль ? р? забудькуватий) я провів scodifica повна, але нічого не хочуть знати
перевірив всі запобіжники і все, я говорю все,
тепер мій друг сказав мені, що був подібний випадок і після того, як зійшов з розуму за кілька днів знайшов роз'єм не закріплений під рульової колонки.
Він якийсь учасник форуму ? коли-небудь, або більш дивні речі трапляються тільки зі мною??
ми приймаємо поради для кожного типу
одна дуже важлива річ, інший друг-механік сказав мені, що були випадки, коли блок AB, провівши мокрою через проникнення води не було, починаючи з автомобіля, щоб проблеми, пов'язані з can, насправді я помилок невідомих в AB, але я не хочу в це вірити
![]()