ок, правильно, може бути, треба пояснити, що видалення dtc (cio? його діагноз) видалення і відновлення, що шпигун, що dtc.
замість цього, видаливши тільки запалювання контрольна лампа dtc залишається, і, відповідно, навіть у recovery dtc ? завжди видно діагностичний інструмент
не ? так,видалення dtc відновлення залишається без жодних відхилень.вже successio з alfa 159 усуваючи fap з sw, які видаляють всю таблицю dtc,після року машини були проблеми з геометрією і машини, пішов у recovery без mil горить, щоб побачити помилку, я повинен був написати файл з dtc активні і подивитися в діагностиці l errire.
але вибачте l видалення dtc, і що ? не ? зміна функції діагностики?при видаленні dtc не маєш несправності(контрольна лампа mil горить з помилкою в діагнозі), але якщо помилка дала recovery залишається,щоб зняти з recovery, необхідно піти і мод іншій частині карти, що відноситься до recoveri.
ви можете спробувати самі.
тип? коректувати карти для відновлення, ніж для нормального використання?![]()
Важко пояснити в двох рядках , є багато рішень, скільки різних ecu
спробуйте від'єднати зонд all edc16c39 автомобіль переходить у recovery з mil горить,візьми dtc автомобіль йде в recoveri з mil не горить і nesun помилка в пам'яті.azzeri всієї таблиці dtc будь-якого датчика віднімати mil не загоряється, і залежить від датчика йде в recovery.можливо, ваша мова добре для edc15, але для edc 16 мова ? відрізняється.
Привіт, st? намагаючись усунути помилку p0400 щодо egr-це mascott 150 DXI, але дотримуючись цього керівництва, я не можу знайти таблицю DTC, хтось пу? мені допомогти?
Мій файл ви можете завантажити його з обговорення, що я відкрив давно:
http://www.professionalchiptuning.ne...hlight=mascott