Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-40 з 44

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    77
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    але disabilitanto помилку, ви також видалити recovery?
    Немає, при видаленні помилка в даних залишається, щоб видалити навіть recovery є й інші рішення-пі? складні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    Citazione Спочатку Написав matteosr Visualizza Messaggio
    Ви помиляєтеся, якщо ви видалите dtc виключіть також відновлення цього dtc.
    ок, правильно, може бути, треба пояснити, що видалення dtc (cio? його діагноз) видалення і відновлення, що шпигун, що dtc.
    замість цього, видаливши тільки запалювання контрольна лампа dtc залишається, і, відповідно, навіть у recovery dtc ? завжди видно діагностичний інструмент

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    Citazione Спочатку Написав matteosr Visualizza Messaggio
    Ви помиляєтеся, якщо ви видалите dtc виключіть також відновлення цього dtc.
    не ? так,видалення dtc відновлення залишається без жодних відхилень.вже successio з alfa 159 усуваючи fap з sw, які видаляють всю таблицю dtc,після року машини були проблеми з геометрією і машини, пішов у recovery без mil горить, щоб побачити помилку, я повинен був написати файл з dtc активні і подивитися в діагностиці l errire.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    Citazione Спочатку Написав beppe.c Visualizza Messaggio
    не ? так,видалення dtc відновлення залишається без жодних відхилень.вже successio з alfa 159 усуваючи fap з sw, які видаляють всю таблицю dtc,після року машини були проблеми з геометрією і машини, пішов у recovery без mil горить, щоб побачити помилку, я повинен був написати файл з dtc активні і подивитися в діагностиці l errire.
    тут ви говорите про зміну функції діагностики, який не знає, що дійсно особа, але представлена, як " видалення індикатора mil". очевидно, не тільки робити те, що не заявляє, але змінює також деякі інші можливості

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    Citazione Спочатку Написав sergiot Visualizza Messaggio
    тут ви говорите про зміну функції діагностики, який не знає, що дійсно особа, але представлена, як " видалення індикатора mil". очевидно, не тільки робити те, що не заявляє, але зміна навіть який-небудь інший функціонал.
    але вибачте l видалення dtc, і що ? не ? зміна функції діагностики?при видаленні dtc не маєш несправності(контрольна лампа mil горить з помилкою в діагнозі), але якщо помилка дала recovery залишається,щоб зняти з recovery, необхідно піти і мод іншій частині карти, що відноситься до recoveri.
    ви можете спробувати самі.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    тип? коректувати карти для відновлення, ніж для нормального використання?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    77
    Важко пояснити в двох рядках , є багато рішень, скільки різних ecu

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    спробуйте від'єднати зонд all edc16c39 автомобіль переходить у recovery з mil горить,візьми dtc автомобіль йде в recoveri з mil не горить і nesun помилка в пам'яті.azzeri всієї таблиці dtc будь-якого датчика віднімати mil не загоряється, і залежить від датчика йде в recovery.можливо, ваша мова добре для edc15, але для edc 16 мова ? відрізняється.

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    148
    Привіт, st? намагаючись усунути помилку p0400 щодо egr-це mascott 150 DXI, але дотримуючись цього керівництва, я не можу знайти таблицю DTC, хтось пу? мені допомогти?
    Мій файл ви можете завантажити його з обговорення, що я відкрив давно:
    http://www.professionalchiptuning.ne...hlight=mascott

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •