тип? коректувати карти для відновлення, ніж для нормального використання?![]()
Важко пояснити в двох рядках , є багато рішень, скільки різних ecu
ок, правильно, може бути, треба пояснити, що видалення dtc (cio? його діагноз) видалення і відновлення, що шпигун, що dtc.
замість цього, видаливши тільки запалювання контрольна лампа dtc залишається, і, відповідно, навіть у recovery dtc ? завжди видно діагностичний інструмент
не ? так,видалення dtc відновлення залишається без жодних відхилень.вже successio з alfa 159 усуваючи fap з sw, які видаляють всю таблицю dtc,після року машини були проблеми з геометрією і машини, пішов у recovery без mil горить, щоб побачити помилку, я повинен був написати файл з dtc активні і подивитися в діагностиці l errire.
але вибачте l видалення dtc, і що ? не ? зміна функції діагностики?при видаленні dtc не маєш несправності(контрольна лампа mil горить з помилкою в діагнозі), але якщо помилка дала recovery залишається,щоб зняти з recovery, необхідно піти і мод іншій частині карти, що відноситься до recoveri.
ви можете спробувати самі.
вибачте, але я не розумію, це твердження: "але якщо помилка дала recovery залишається,щоб зняти з recovery, необхідно піти mod іншу частину карти, що відноситься до recoveri."
до діагностики виявляє помилку, то вона дійсна, поставивши його в пам'яті, а потім, якщо ? планується, включити recoveri і якщо планується горить.
не існує recoveri якщо не з'? помилка є. шлях ? завжди в цій послідовності, а не пу? бути навпаки, не буде логіки.
? також вірно, що ви можете? зробити так, що recoveri як " не видно, або без обмежень", але це ? інша річ.
Він прав Peppe.c recovery залишається, щоб зрозуміти, чому так? ви повинні дуже чітко експлуатації карт dtc, наприклад, скільки з вас роблять dpf off з ecusafe на диспетчерів edc16c39 fiat були проблеми, коли відбувається несправність, і автомобіль залишається у recovery без dtc, які зберігаються на ній? Я його кілька разів, і, щоб зрозуміти, яка була проблема, я повинен був відновити таблицю dtc, читати помилки, а потім вирішити і усунути такі tabbella далі
Востаннє редагувалось Backgroop; 23-05-2014 до 21:12
Терпіння і чеснота сильних..
очевидно, ecusafe втручається про коди помилок pxxxx, скасувавши тільки підсвічування коду помилки діагностики (скасування імена помилок), але не діагностики помилки її наслідки (recoveri , шпигун....)