Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 24

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Zac
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав pabloescobar Visualizza Messaggio
    Для механіків, які використовують жир, чорний повертайтеся на ті машини і постарайтеся зняти ці поршня тепер, чому? вони будуть прив'язані, як якщо б вони були не зварні, тому колодки не повертаються-й? назад вони можуть пошкодити корпус монітора, причому останні і диски. Зак, будь ласка, я могли б ви дати характеристики, що жир, який ви процитували, Спасибі
    я використовую тюбик в cfg варто 7/10 євро, якщо він використовує дуже мало і триває все життя.....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    10
    ???? Я зробив введення під час написання, але c'? клавіш, щоб зробити це? На планшеті пальці йдуть якщо проходить МОД і хоче об'єднати два пости тому, будь ласка, я помітив, що я не можу пропустити зміни на пост тільки що зробив

...мало лікування, так зроблено на середині зверненні.
    Важливо, але ви його дізнаєтеся, відмінно ? що ніколи не йдіть жиру на поверхні тертя сегмента, зрозуміло, доторкнутися до неї з рукавички брудні ? gi? ризик торкнутися колодки, але матеріал (Як ДОН, що Ferit) сегментів щелеп ? набагато більш пористий, і якщо вона включає в себе молекули жиру ви втрачаєте сили frempo, enante швидко і lungoooo часу, не potrestle уявити собі, скільки проблем створює для компаній, які збирають осі цій "короста".
    P. s. У якості інформації, жир ? те ж, що знаходиться і що відбувається відновлений, між пластини, плити і край щелепи, тобто там, де щелепи смуга в його природний хід роботи і де часто на авто за 100 з гаком Км ми знаходимо cndensato в raggine бруду, пилу сегмент, який блокує робив губки, portanto споживання швидко інший (для тих, хто знає що паро, зависає середнього і їсть основна).

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    32
    Я перероблено кілька супорти гальм, але після ретельного очищення ремонт, поршень, lubrificandolo з маслом гальма і у мене ніколи не було жодних проблем.

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    Citazione Спочатку Написав franco1971 Visualizza Messaggio
    Я перероблено кілька супорти гальм, але після ретельного очищення ремонт, поршень, lubrificandolo з маслом гальма і у мене ніколи не було жодних проблем.
    не зрозумійте мене неправильно франк,але це було рішення, яке було прийнято кілька років тому, і що ви можете використовувати на авто давно,це було чудове рішення. але кліщі сучасні не працює добре, тому що змінилися матеріали, які використовують для поршневими супортами,шини, які використовують сильфони,навіть пилу не більше одного рахунку-фактури і якості сучасних....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    40
    силіконова змазка і перейти тихий...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    32
    не зрозумійте мене неправильно франк,але це було рішення, яке було прийнято кілька років тому, і що ви можете використовувати на авто давно,це було чудове рішення. але кліщі сучасні не працює добре, тому що змінилися матеріали, які використовують для поршневими супортами,шини, які використовують сильфони,навіть пилу не більше одного рахунку-фактури і якості сучасних....

до причини, зак, але я особисто ніколи не мав жодних проблем, може прийняти цей метод, безумовно, з допомогою спеціальних коштів, і це завжди краще

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    10
    очі, що масло, spece, що і для гальм DOT elvati якщо їсть гуму, до? змушує стати занадто м'якою і c'? ризик того, що scuffi, каже, добре, Зак, час колісні гальмівні циліндри були чавунні, оброблена в pienod їх злиття, навушники гуми менше технологіями, але дуже товсті, колісні гальмівні циліндри прутків і сітки, 2 кільця, стриманість, тепер все в сплави allumio один в безпеці, чому? допуски були доведені до мінімуму (але не тут, дозвольте мені говорити, що я би сказати..) і навушники зроблені з гуми зокрема, ви, sar? технологій, але бурінні дивлячись на нього, часто тільки в штуцери банкетів ручні оператори все псують, час nons arebbe ніколи не сталося було краще, коли було гірше, сказав би мій дідусь buonanima

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    За кілька кліщів, я ознайомився... Але сало кремнію я завжди знаходив в комплект поставки! У кількість? gi? козочки

Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    158
    однак існує багато марок,також wurth робить це добре,важливо і має опір температури не менше 200?c ,ti diro' більше' існують і моделі цей тип жиру з текстурами змінних для диференціальних,звичайно, і речі з гонки...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    П'ємонт
    Повідомлення
    79
    Тільки для інформації, я ніколи не використовувати на поршень супорта саме, чому? я завжди використовував мастило з комплекту, але ви можете використовувати пасту з міді, можливо?
    Я цієї користуюся для ув'язнених колекторів, для опори колеса...

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •