Стр. 6 з 16 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 159

Обговорення: info півник v54

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    83
    я знаю, що є три якості, китаю, східної європи і португальська (також називається європейського походження.-ті якості, починаючи від нижчих до вищим у порядку

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Часто ви відповідаєте на чутках і мало відповідають зі знанням інструменту, дізнатися, проекту, тип і якість? компонента, l' ручне складання або автоматична, в кінці перевірити всі...Навіть найкращий інструмент не може? вийти несправний....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав alfonsoh Visualizza Messaggio
    я знаю, що є три якості, китаю, східної європи і португальська (також називається європейського походження.-ті якості, починаючи від нижчих до вищим у порядку
    я повинен прибути сьогодні, мені його не продали за португальська. Якщо ? правда, чи що ? версії програм? ціна, яку плачу я роблю відмінний вибір

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    відповідаю в Росс і пристрасть двигуна ne, я бачив клонів, деякі точні копії оригіналів,працюю з орі я можу сказати, що клони, хоча і закриті в коробках краще або гірше, рахунок-фактура всередині не було ніякої різниці, якщо не в якість? зварних швів і досвід в складанні...
    для якості? компоненти ок, там може стояти, але повірте мені, що ті, які працюють, і які представлені в будинку типу золотих або більше неякісні компоненти ті ж...ціна робить допомогу....часто їх продають без необхідних процедур установки і перезавантаження, і не йдуть ні в якому разі, але хто продає з урахуванням змін, дає продукт, який добре працює на будь-якому пк,але знову ж таки всі вони говорять на тій же мові, хоча я бачив, зібрати в італії..., але завжди з того ж матеріалу, азіатського походження,....

тепер, якщо ми хочемо сумніватися relais bosch не злетіли ще в тому сенсі, що з мого боку кажуть, що підшипники skf в італії оригінальні, ні, чому? час від часу в регіоні мають зайняті в помилкових....? якщо розмірковуючи, таким чином, не існує більше? взуття gucci або prada оригінал.......

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Здрастуйте, звичайно, ви помітили, що tool ori і печаткою двокомпонентний і різних смол, компоненти, спокійно онлайн-покупки в спеціалізованих магазинах і з багатьох компонентів, виберіть допуски роботи та якість? так само, для друкованих плат на гори використовують те, азії та багатьох вони не злі, то c? хто закуповує друковані плати друковані в італії чи Єс і хорошої збірки, щоб потім закінчити на хорошій програмування мікросхеми ? світ, cos? широкий, що ? складно зрозуміти і сказати, всі рівні......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    Здрастуйте, звичайно, ви помітили, що tool ori і печаткою двокомпонентний і різних смол, компоненти, спокійно онлайн-покупки в спеціалізованих магазинах і з багатьох компонентів, виберіть допуски роботи та якість? так само, для друкованих плат на гори використовують те, азії та багатьох вони не злі, то c? хто закуповує друковані плати друковані в італії чи Єс і хорошої збірки, щоб потім закінчити на хорошій програмування мікросхеми ? світ, cos? широкий, що ? складно зрозуміти і сказати, всі рівні......
    проблема ? прошивка micro...

Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    проблема ? прошивка micro...
    Здрастуйте, Йосип, ви абсолютно праві, з листопада минулого року, що прекрасно знаю проблему....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ross
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    98
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    відповідаю в Росс і пристрасть двигуна ne, я бачив клонів, деякі точні копії оригіналів,працюю з орі я можу сказати, що клони, хоча і закриті в коробках краще або гірше, рахунок-фактура всередині не було ніякої різниці, якщо не в якість? зварних швів і досвід в складанні...
    для якості? компоненти ок, там може стояти, але повірте мені, що ті, які працюють, і які представлені в будинку типу золотих або більше неякісні компоненти ті ж...ціна робить допомогу....часто їх продають без необхідних процедур установки і перезавантаження, і не йдуть ні в якому разі, але хто продає з урахуванням змін, дає продукт, який добре працює на будь-якому пк,але знову ж таки всі вони говорять на тій же мові, хоча я бачив, зібрати в італії..., але завжди з того ж матеріалу, азіатського походження,....

тепер, якщо ми хочемо сумніватися relais bosch не злетіли ще в тому сенсі, що з мого боку кажуть, що підшипники skf в італії оригінальні, ні, чому? час від часу в регіоні мають зайняті в помилкових....? якщо розмірковуючи, таким чином, не існує більше? взуття gucci або prada оригінал.......
    Я не згоден, і чому мої думки з питанням: як ніколи з моєї v48 європи я читав і писав у машині, що різні 48,50,51 і 53 не читав, чи посадили в письмовій формі?
    Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    не пу?.....правила...а просто покладатися на кого-то серйозно, і ви побачите, що півень blockquote? великий....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    124
    Я хочу, щоб ці гайки є ті, які ходять і більше,деякі факти, добре ви не можете? заперечувати, що омивали, як орі майже,а інші, які не йдуть ні на що і інші, які працюють на півдорозі?..я завжди ділюся, що для тих, хто купує, йде гладко, якщо знайти потрібну людину, яка розуміє і який, можливо, замінює його, якщо не йде.

Стр. 6 з 16 PrimaПеред ... 45678 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •