Ви підкажіть:
ці автомобілі не потребують встановлення коду форсунок при заміні, або краще не ? очікувалося, однак, і мій діагноз не робить. Навіть якщо хотів би виключити цю причину, враховуючи, що я приклав руку багато разів, форсунок mercedes cdi і ні в якому разі я повинен був зробити цю роботу. Що я завжди роблю на fiat MJ, наприклад, де ? ніж очікувалося, хоча і не обов'язково, на мою думку.
Повертаючись до проблеми, я можу тільки сказати, що, на мій погляд, не існує рішення, або краще, я, можливо, не був в змозі знайти його. Як вже згадувалося в інший пост я змінив всі матеріали і докази, які я тримаю в майстерні, і проблема ні в якому разі ? поміняли, в кращу або в гіршу сторону. Потрібне для запису rielenco все:
насос rail
форсунки
регулятор тиску
датчик распредвала
датчик положення колінчастого валу
фільтр дизель
флейта rail
Ущільнювальне Кільце трубки паливної
Стартер
З останнім я трохи поліпшень, враховуючи, що збільшення швидкості? запуск двигуна автоматично може спочатку поставити тиск дизельного палива в rail, яка як і раніше залишається низькою на початковому, найбільш гарячою. Розмовляючи з клієнтом, я сказав, що цей автомобіль завжди був трохи не той дефект, навіть від нового, і по-моєму, ви акцентовано останнім часом з її несправності стартера, які він втратив на кілька оборотів від стандарту.
Пояснення може бути дано з-за дефекту проектування або, можливо, програмування ебу, викликані зміни, які mercedes представив на ці двигуни тільки від року побудови цього авто. До 2002 року на двигунах Cdi був встановлений клапан Elab, що він розташований в безпосередній близькості? насос rail, потім віддаляється... і, ймовірно, автомобіль після вимкнення скачати схеми rail, що до цього не відбувалося, тому що закрити контур думали, саме вищезгаданий клапан.
Якщо хтось хоче дати йому подивитися я можу розмістити, який я скачав з ecu і зрозуміти, якщо, може бути, існує якесь рішення ****llo перепрограмування ...