я рішення egr off , працює з функцією самоочищення , defap, може бути, вистрелив хтось в інтернеті , завтра я намагаюся, але, звичайно, не нова версія
ті, які зроблені тільки особисто карту і egroff
хлопці, завтра я повинен читати її одне екю тощо.я ktag?або півень?
Ти або півень, який ktag.
faberecu я не зрозумів вашу відповідь...сказали, втрутитися в eeprom, але ви не вказали на які моделі саме.
Egr на цих я з гніздо стаккато, усуваючи dtc..
Рішення не знаю, але я знаю, що c'?, sw + ручна...не з'? потрібно чіпати eeprom, проблема з dpf off з sw рости, засмічення і спалахує контрольна лампа. Я старався зробити її давно dpf, але потім клієнт ? переїхав за кордон, і ми відмовилися від дослідження. Прочитано і написано cob piasini
Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини
потім defap і egr off x нові 1,5 м нічого ?
мій був 1,5 м
Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини
[QUOTE=dvdtuning;92331]мій був 1,5 м[/QUO
так, але ти сказав, що ріс засмічення запалив лампу таким чином, не вистачає ще видалити таблицю dtc, які повинні бути поруч cn теорії edc 16 кл. кривих в 32 біта треба ? одно також гк? не і легко зробити багато випробувань cn це ecu міцно і dissalda ви в кінцевому підсумку x пошкодити pcb я особисто шукаю, щоб побудувати один schedino x уникнути d припій і припаяти
Тоді я smenato досить р? на цей автомобіль, між тим, якщо торкнутися тих карти, зазначені транспортний засіб не вимикається...якщо стосується інших карт, пу? трапитися!! У зв'язку з тим defap у мене били багато, з різними SW...від того, як s? я на сьогоднішній день тільки працює ? ATR для Defap навіть...******* добре працює ця електроніка.
у problmea замятой, що солі ? тільки на astra H, а astra J все в порядку.
Не ? питання dtc, оскільки різні sw призводять до 0 всю таблицю.