нові новини, я зібрав зчеплення і маховик coupe turbo 20v, be 100mm3, необхідні при 1750 оборотів і 110 необхідних на 2000 оборотів і не вібрує нічого, і машина летить, тягне, що ? один merabiglia, проблема ? відставання в gt2256 до 2000 об, якщо pid можуть допомогти оборотів так низькі, я опустив також аванси, але нічого, я практично поклав відкрита геометрія максимум до 2000 оборотів, але просто не робить, конференц раптом після 1800 обертів, і, звичайно, це майже в 2 бар з геометрією таким чином quindni я riabbassata, у мене турбіна на підшипниках був би одним асортименті-еластичні шліфувальні диски, я поняття не маю, коні завантажені, але стрілянина дуже схожа на купе, 16v, може бути, трохи менше, у 3 не буксують майже ніколи не шини, але вона прилипає до сидіння, всі ці тести в італії, особняк, мене підписка![]()
Але не слід його можна закрити? відкрити його? PI? ? закрито іп? зменшити лад чи я помиляюся?
ви капусти до причини, щоб відкрити її intendu закрити його, плутати мене завжди, тому що підвищення відсоткових закриваю так мене бентежити!!
але цікаво, що в 3000 оборотів в хвилину, з 1.8/1.9 бару наддуву і 110mm3 дизельного палива вводять в датчик витрати повітря чуєте тільки 1290 мг всмоктуваного повітря? ? значення, яке може бути добре чи мій датчик витрати повітря істерики? значення до мінімуму, є правильними на 550mg
Ні, сандро, чесно кажучи, в цій області немає, ви можете пояснити його, будь ласка?
У всякому разі, я airbox kd1r з придихом, що рибалка поруч з коробкою запобіжників, рукав 22 см між турбіною і датчик витрати повітря силіконовий