привіт всім, я хотів би знати, якщо ? можете збільшити число обертів двигуна, коли працює на холостому ходу. якщо ви можете дати мені адресу, де змінити ? дякую
привіт всім, я хотів би знати, якщо ? можете збільшити число обертів двигуна, коли працює на холостому ходу. якщо ви можете дати мені адресу, де змінити ? дякую
якщо ви не докладете файл, я сумніваюся, що ви могли б дати адресу, щоб підняти як мінімум...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Вибачте... Цей файл знаходиться в базі даних, і ? то alfa 147 jtd 115 л. с. 488-116 якщо вам потрібна моя!!!! мені скажіть і я додаю... Зараз я не вдома і я не можу.... Дякую
0782D6 ? 850 оборотів можна збільшити, як вам треба...
йому оборотів холостого ходу попередніх адреса повідомлялося, в залежності від температури зовнішнього повітря...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Спасибі 1000 манро
чому? на холостих двигун робить занадто багато шуму, а з-за зчеплення, що скоро треба міняти ..., а потім піднявши трохи обертів мінімальні уникаю чути шум, чому? я помітив, що в 900 - 950 обертів звуки пропадають
Чи знаєте ви, що підвищення мінімальної встаєте також витрата палива і ні?
Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?
Так ? те, що ви не божевільний.... Ви можете сказати мені, ти скільки кіл ви поклали, щоб не відчувати вібрації? Дякую