хлопці,у кого-то є egr off sid806?
крім того, я хотів би знати, якщо навіть з boot mode c'? ризик заблокувати ці sid 806
хлопці,у кого-то є egr off sid806?
крім того, я хотів би знати, якщо навіть з boot mode c'? ризик заблокувати ці sid 806
Спробуйте це рішення
файл орі: http://www.professionalchiptuning.ne...80&viewfull=1#
mod файли: BackC2_14HDI_sid806.rar
Терпіння і чеснота сильних..
Я спробую, дякую
Sent?, для завантаження, читання та письма, які ви мені сказати? Я міг би мати проблеми з rolling code? Я бачив, що раз і meucci мають також спосіб видалення, що ви думаєте?
я gallov50 які, чесно кажучи, до сих пір ніколи не підводила,але ви знаєте, com'?,ви ніколи не знаєте,
читання я зробив в boot pin, 28 заземлений з опором від 5kohm,півень, він говорив мені, відключити масу, перш ніж прочитати, але я бачив, що він не читав і тому я залишив напали? правильно?
вибачте, якщо я далеко, але sid в boot я ніколи не зробив,я завжди потрапите sid можливі у bdm
зроблена два дні тому, один раз включив запалювання( вкл/викл), ви почуєте звуковий сигнал, то від'єднайте провід заземлення pin 28, ? від ок для читання,після зміни файлу я переробив ті ж дії, все йде як по маслу...
я роблю в boot, і на туристичне![]()
і я написав******* pin-28, чому? я підключений безпосередньо в пам'ять з допомогою дроту boot
тоді,в машині ? туди,egr-ok (рішення backgroop спасибі,я думав він в ту зону, дивлячись на інші sid, але мені просто потрібно підтвердження ;