Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 55

Обговорення: Проблема c220 cdi

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Ви підкажіть:

ці автомобілі не потребують встановлення коду форсунок при заміні, або краще не ? очікувалося, однак, і мій діагноз не робить. Навіть якщо хотів би виключити цю причину, враховуючи, що я приклав руку багато разів, форсунок mercedes cdi і ні в якому разі я повинен був зробити цю роботу. Що я завжди роблю на fiat MJ, наприклад, де ? ніж очікувалося, хоча і не обов'язково, на мою думку.

Повертаючись до проблеми, я можу тільки сказати, що, на мій погляд, не існує рішення, або краще, я, можливо, не був в змозі знайти його. Як вже згадувалося в інший пост я змінив всі матеріали і докази, які я тримаю в майстерні, і проблема ні в якому разі ? поміняли, в кращу або в гіршу сторону. Потрібне для запису rielenco все:

насос rail
    форсунки
    регулятор тиску
    датчик распредвала
    датчик положення колінчастого валу
    фільтр дизель
    флейта rail
    Ущільнювальне Кільце трубки паливної
    Стартер

З останнім я трохи поліпшень, враховуючи, що збільшення швидкості? запуск двигуна автоматично може спочатку поставити тиск дизельного палива в rail, яка як і раніше залишається низькою на початковому, найбільш гарячою. Розмовляючи з клієнтом, я сказав, що цей автомобіль завжди був трохи не той дефект, навіть від нового, і по-моєму, ви акцентовано останнім часом з її несправності стартера, які він втратив на кілька оборотів від стандарту.

Пояснення може бути дано з-за дефекту проектування або, можливо, програмування ебу, викликані зміни, які mercedes представив на ці двигуни тільки від року побудови цього авто. До 2002 року на двигунах Cdi був встановлений клапан Elab, що він розташований в безпосередній близькості? насос rail, потім віддаляється... і, ймовірно, автомобіль після вимкнення скачати схеми rail, що до цього не відбувалося, тому що закрити контур думали, саме вищезгаданий клапан.

Якщо хтось хоче дати йому подивитися я можу розмістити, який я скачав з ecu і зрозуміти, якщо, може бути, існує якесь рішення ****llo перепрограмування ...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Тим не менш, ви повинні вирішити...де сукні blackwolf76 ??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав tezzero Visualizza Messaggio
    Тим не менш, ви повинні вирішити...де сукні blackwolf76 ??
    prov. салерно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Ми занадто далеко...в іншому випадку мені хотілося б дати нам подивитися!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    вибачте, якщо ви думаєте, що проблема в st? в об'єкт, який ви завантажити xch? не випробуйте з собою механічний клапан non-повернути його в безпосередній близькості? вхід фільтра дизель?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    вибачте, якщо ви думаєте, що проблема в st? в об'єкт, який ви завантажити xch? не випробуйте з собою механічний клапан non-повернути його в безпосередній близькості? вхід фільтра дизель?
    насправді, я вже? покласти... навіть прямо на танк, який я давав збої на інший автомобіль...

? оскільки проблеми, робить пі? гаряча, холодна, я б сказав, що, що ? виключити...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    blackwolf від того, що я читаю, єдине, що у вас ще немає sotituito ? електричний насос низького тиску, я б не хотів, що б це залежало від неї, як я написав "" щодо двигунів psa...
    я хотів би відзначити, що на деяких авто, якщо не назад кодування форсунок ima, ви можете мати проблеми такого роду, чому? так як автомобіль або краще, ecu не може відкалібрувати саме дизельного палива, яке треба вприснути, щоб етап невідчутно вильоту...особливо, в теплий бачили, що нові види палива через відсутність сірки, як правило, ведуть себе р? cme в benza....вони втратили досить багато на accendiabilit? і змазує...
    Востаннє редагувалось манро; 07-10-2012 в 21:50

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    59
    Повідомлення
    89
    якщо вам пу? допомогти я вам скажу, що проблема полягає у відновлення форсунок, а також відомі не тільки в мерседес, форсунки теплого dilatamento матеріалів і знос деяких компонентів, що займаються відновлення вони втрачають тиск системи ? нормально, що з новим приводом їдьте краще, чому? як ви сказали, досягається робочий тиск, але не ? рішення, повірте, знайти хорошого pompista, можливо, центр bosch і відремонтувати за форсунок, і ви побачите, що вирішити. (PS: 15 років MB)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di mecdoc
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    250
    якщо я правильно пам'ятаю , цей автомобіль, як насос низького тиску ne збірці механічної коробки передач , а ви не пробували замінити?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Насос навантаження ? механічною, а не електричної і статистично не ви ? ніколи не шляху... а то я відчув навіть, що.

Форсунки були просто відредаговані прямо в mercedes, і після їх випробування (з відновлення регулярних), щоб розвіяти всі сумніви, йому, що у мене встановлені ще 4 тесту, та ж проблема.

Єдине, що мене зараз ? залишилася, і що змушує мене сумніватися ? танк... так, деякий час тому він зателефонував мені клієнт говорив мені, що змусило повітря, незважаючи на те, що 1/4 баку бензину, що до речі підвернулася мені, коли я проводила тест в майстерні. Може бути, ви завантажити через зворотний трубопровід системи саме з-за несправності ємності, що, як ? відомо, має два резервуара з стелажі в депресії, які, чесно кажучи, я так і не зрозумів, як це працює.

Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •