радий за тебе, хоча в моєму випадку це не спрацювало, це спроба, яка, звичайно, також я зробив...
радий за тебе, хоча в моєму випадку це не спрацювало, це спроба, яка, звичайно, також я зробив...
однак на цей раз варіант з динамічним кодом...
бачили, ми я хотів би знати, rolling code,але змінюється навіть тоді, коли включаємо і spegnamo харчування під час читання/запису до boot, коли просить вимкнути живлення?
ніхто не може svelarci таємниця rolling code?
Мені треба зрозуміти, як працює essattamente це робиться в rolling code. Якщо ? те, що стосується тільки ecu, або включає, наприклад, також блок управління бортового комп'ютера.![]()
Від матвія
Я також думаю, я cos?. Я навіть думаю, що пишу ecu через obd автоматично в кінці листа bsi або ecu ви ricalcoli всі коди, які їх обслуговують. Настільки вірно, що, коли я писав файл corroto через obd прибув в кінці листа, давав помилки, як: "chk error" або щось подібне, а якщо я через boot mode пише все без помилок, але машина не їздила в рівній мірі ні в одному з двох випадків. Пишу правильний файл, а не через obd в кінці запису не дав якихось помилку ? чув роботу всієї системи.![]()
Від матвія