привіт я хотів ради у володінні програматор galletto 1260(cloone) і mpps v13, які є послідовними, я хотів купити ще один програміст, який прийняв також інші автомобілі з функцією кодування scodifica і т.д.
я aptato для bdm100
ви мені порадите?
привіт я хотів ради у володінні програматор galletto 1260(cloone) і mpps v13, які є послідовними, я хотів купити ще один програміст, який прийняв також інші автомобілі з функцією кодування scodifica і т.д.
я aptato для bdm100
ви мені порадите?
у bdm ? хороший, щоб мати повну картину ,в разі блокування ебу ви можете повернути її в школі....пропоную півень, ви можете працювати як послідовний, що в школі......я v53 я добре.
залежить від якості? продукту
Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?
Дякую, хоча джульєтта міф не робить, я бачу, хороший програміст
Хто не робить?
у BDM100
в faa?
У v53 робить
У bdm 53 (знаходячи хороше 53) ? бажано, ніж cmd завжди хороший продукт, але aihme клон, який працює ? дуже застарілий..
Питання.. різниця між BDM і Півень v53, в додаток до сколково? у v53 підключення в послідовний, ? модельний ряд автомобілів, який буде в приміщенні? чи є інші аспекти, такі як швидкість?, надійність?, можливість? відновлення та ін..?
53 охоплює самі автомобілі крім послідовного..Швидкість? неважливо, в електронний вигляд в програму.Надійність? якщо інструмент працює в борг, якщо закон тобі пише bdm, і як більш безпечно можна запрограмувати.