-
інше припущення перевірити клапан тиску кришки на vschetta розширення
-
якщо ви спробуйте теплообмінник покладіть його спочатку на ємність для води lalda класична холодної може бути добре , ви знаєте, l diltazione теплової тому погані жарти
-
Клапан термостатичний і нова
-
спробуйте, наприклад, включити опалення в м'яч і пішли церквам, до prabrezza nteriore якщо ви ppanna скло ,або якщо ви відчуваєте запах лакриці або сіна bagnto втрата може бути.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Однак, той факт, що витрата палива 1 літр на 10 днів нам зрозуміти, що може бути microperdita..... тому буде важко знайти,мене це сталося на леон все було чистим, ні води, нічого, бруду ніде немає,потім я зрозумів, що було microforo на верхній частині радіатора, яка була крапля кожні 10/15 хвилин і тільки в двигун дійсно гарячий падіння не було часу вийти і evaporava, отже, не залишав слідів,він взяв мене майже тиждень, щоб знайти його..... їх у те, що двигун замість цього в більшості випадків і термостатичного клапана системи рециркуляції ог,або одній з труб, з тих, що підключені до нього,в тому числі radiatorino в egr, яка може бути зламана зсередини.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
забув також стежить за підключення radiatorino в egr, що ви тут і крапка brutto ось фото
egr bmw.jpgegr bmw 2.jpg
-
Спасибі, зак, але perdenze nn c'? вони тепер я хочу зробити ще один тест, подивитися на другому фото я хочу видалити теплообмінник, поклавши трубку, яка з'єднує два tubu ж, що ви скажете
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Спробувати, в будь-якому випадку, і зміни, які слід провести принаймні кілька днів, щоб мати зворотний.....впевнений, що, якщо автомобіль використовувався для одного і того ж маршруту кожен день, і споживав 1 літр на 10 днів, на пару днів переробити більш або менш однакові миль, якщо не і теплообмінник повинен бути витрату приблизно, 200 мл
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Я корекція 100 мл
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ

Спочатку Написав
Зак
Я корекція 100 мл

pardon 100 мл на день (теоретично)
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді