cio? ти у вікні програми, а не 2013?
Враховуючи те, що я новачок в цій області, і, що півнів досі ніколи раніше не бачив (я використовував тільки mpps), мені приходить prox тиждень один v54 (принаймні, cos? ? опис), і продавець сказав мені, що ? побудований у Португалії. Вам, виявляється, що справжнє походження?
І так як я взяв для того, щоб defappare один zafira cdti 150cv edc16c9 вас, що ви вже знаєте? цей інтерфейс, роблячи це тільки в послідовний або ви повинні зробити це в школі? (В цьому випадку доведеться? вчитися добре, але, як кажуть "c'? завжди в перший раз "
Я не знаю, якщо регламент дозволяє говорити
Ті, послідовний ви пишете тільки й можна було використовувати також mpps. На школі ви можете зробити в bdm.
Півник в школі також працює в bdm і jtag, враховуючи, що якщо у вас повна версія ? оснащений всім необхідним для роботи, втрутившись у порт bdm ебу.
що ви думаєте про те ktag і v54-гал.
З небагато чого, що я зрозумів (corregetemi, якщо я помиляюся) ktag працює тільки на школі (я думаю, краще півник), для? півник для роботи на стійці в послідовний, а потім я думаю, покрийте парк машин більше? широкий і pi? indacato для початківців, щоб освоїтися з різними процедури перепрограмування.