Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 21 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Ж помилку, мій, ніколи не зробив 330D авто 2001 року не може сказати, якщо якась помилка з цієї версії ебу чи що.
    Ви можете спробувати завантажити драйвер, що я знаю, що і Rover 75, або інший автомобіль з такою ж блок управління, 330D і самі послідовних кінцевих..
    Не знаю, як його зіставлення з так...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    у mpps є інший спосіб читання(ймовірно, тільки для читання, таблиці), тому, ймовірно, не вдається узгодити з драйверами і пз помилку,читання з галло-я помітив, наприклад, що читання таблиці не може знайти драйвер,читаючи всю карту цілком може знайти драйвер автоматично

однак вони легко навіть вручну в 2d без драйверів, якщо ви трохи досвіду,але без досвіду я не думаю, що зможеш легко..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Як в FULL Read, що в K-Line partial завжди 48Kb закону. Пробував + разів.
    З ключем, навпаки, не визнає ECU ID " F1".
    Мій бош EDC16 замість закону 1024 кб 1 МБ.
    На ці говорили мені, що ? звичайний EDC15 читати тільки 48Kb.
    Потім я новачок.
    Мені варто тільки підняти крутний момент і турбіна. Не впливають на витрату палива, але потужність і резюме, чисті...

Якщо qlc ви хочете весело провести час з Winols зробити карту, натискаємо на турбо я намагаюся з задоволенням на 330D
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 08-05-2014 до 09:44

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Fabiuz Visualizza Messaggio
    Привіт, tt.
    Я прочитав 330D старий Бош K-line 4.0 pre рестайлінг 187cv 2001 року.
    Ну я, але і оригінальною карті. Потім запуск ecm titanium вибираю Bmw 3 series 3.0 TD 187cv 0.804 в пам'яті код.
    Ecm в цьому,я не можу використовувати вибраний драйвер. Драйвер містить помилки... Як вчинити?
    Моя 320D l я читав ? написано без проблем, але ******* рестайлінг з ECM16...

Використання X читання і запис ECU Mpps v13 оригінальний alientech НЕМАЄ клону. Потім сторони hw я прикріплена.

Мені здається, що mpps як alientech.

Як в FULL Read, що в K-Line partial завжди 48Kb закону. Пробував + разів.
    З ключем, навпаки, не визнає ECU ID " F1".
    Мій бош EDC16 замість закону 1024 кб 1 МБ.
    На ці говорили мені, що ? звичайний EDC15 читати тільки 48Kb.
    Потім я новачок.
    Мені варто тільки підняти крутний момент і турбіна. Не впливають на витрату палива, але потужність і резюме, чисті...

Якщо qlc ви хочете весело провести час з Winols зробити карту, натискаємо на турбо я намагаюся з задоволенням на 330D
    У цьому форумі ми звикли допомагати в максимально можливою тому, якщо хтось мені передує, і ви, поштова адреси, що ви шукаєте, ви можете потім змінити його в 2D, але і переказують, якщо не на пошті, якщо вам потрібен файл mod c'? наш сервіс файли онлайн, надіславши ***** в info*professionalchiptuning.net
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 13-05-2014 до 22:33
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Я купив Ecm titanium разом з кабелем від alientech.to
    Тому я вважаю, що навіть Mpps як продукт від них. Чи їх роблять у Sw і hw вони просто посередники пу? бути.
    BMW 330D зламав ебу автоматичної коробки передач разом зі зчепленням Х, де його зруйнував... Нічого, карту зараз. Просто цікаво,допомога X mod 2D, що я ніколи не робив.
    Сказав це пу? закрийте вісь,

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    вибачте, але щось мені incuriosendo багато,alientech, який продає mpps?
    дивіться, що це неможливо,крім того, ти купив у дилера або де?
    у версії titanium?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Я купив Ecm titanium разом з кабелем від alientech.to
    Тому я вважаю, що навіть Mpps як продукт від них. Чи їх роблять у Sw і hw вони просто посередники пу? бути.
    BMW 330D зламав ебу автоматичної коробки передач разом зі зчепленням Х, де його зруйнував... Нічого, карту зараз. Просто цікаво,допомога X mod 2D, що я ніколи не робив.
    Сказав це пу? закрийте вісь,
    Фотографії, опубліковані вами раніше, ECM 1.61 версія, яка працює в мережі і які мають всі, так що не купив, від alientech.to, але від дилера будь-якого, хто вам продав mpps + програмне забезпечення
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    L я взяв у Римі майстерню, яка не тільки робить зіставлення і ? дилер alientech. На DVD я читаю Mpps v. 13.02.
    Після того як я показано, різними півник i tricore і т. д.... Мені йдуть рекомендується для моїх потреб l Mpps garantendomi ціною, що це був оригінальний продукт. Не звичайні клони напрямом 35/40€. Я заплатив багато +. Включаючи адаптер для obdI...і т. д.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    L я взяв у Римі майстерню, яка не тільки робить зіставлення і ? дилер alientech. На DVD я читаю Mpps v. 13.02.
    Після того як я показано, різними півник i tricore і т. д.... Мені йдуть рекомендується для моїх потреб l Mpps garantendomi ціною, що це був оригінальний продукт. Не звичайні клони напрямом 35/40€. Я заплатив багато +. Включаючи адаптер для obdI...і т. д.
    У mpps або cartech в azzienda, який виробляє mpps він ніколи не почав versiobe 13 насправді це veraione розвиненої мережі.. або китай..
    у alientech продає свої інструменти, такі як kess v2 або k-tag, але cineserie і різні речі, просто не розглядаються.. всі ми можемо виставити в наших майстернях логотипи alientech або інше.. повірте є riventitore професійної продає обладнання для паскудна, як mpps
    Терпіння і чеснота сильних..

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    відмінне спостереження backgroop для sw 1.61 crack,що стосується fabiuz якби я був тобою, і я дійсно купив mpps клон і titanium crack від rivendito офіційний alientech номерів, а також гарна цифра, коли ми говоримо про hw, які ви приймаєте, max 80€ відправлений і sw, яка шукає в мережі знаходитесь безкоштовно contatterei дійсно alientech.для того, щоб повідомити про це.

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •