те ж саме, що немає результату
те ж саме, що немає результату
Привіт, хлопці та p? що я з форуму... подивимося, якщо я можу відновити за ним р?... на цю тему навіть я, ляснувши p? голову на c8 і u1, тепер я намагався активувати його на с8 як на c39 і думав, що переплутаю що-небудь, так як nn працював car nn, блокування обертання, як вони встановлюються, то з одним, ми говорили про це і передав мені, наприклад, і ситуація, і сам, на u1 ідентична, що тепер те, що я думаю на підставі доказів, які я зробив, є біти, які активізують обмежувачі для одиночного руху після 5/7км.
але соната була складена у мене не було часу шукати.
Зрештою, я думаю, марно, якщо не зробили drag races. Якщо він повинен служити прискорити й? з 2000-2500 оборотів, з причини, x машина зупиняється, ви не могли б зробити.
Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?
але я знаю, що повинен esserre ж на c8 і c39...якщо ви йдете pottesti розміщувати l, наприклад, для c39
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Я згоден з Ross-це речі, які ви робите-й? з різьбленням, що між тим, що мій друг c? вдалося включити його на edc15c8 раніше використовував перемикач на проводі, щоб обдурити ecu про температуру двигуна, але якщо було добре, а тепер і єс вдалося
вибачився я помилився я хотів сказати, edc15 c7![]()
Вітаю друже, за ваше терпіння і відданість![]()
Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?
Як на edc16c39, що на c8 ? одно і нічого не змінюється, як і на багато інших edc16 думаю. Потім Яків не випливає, що проблеми на edc16c8.